Vivo, podkradłam sobie zdjęcia Twoich przecudnych różyczek. Kradzione lepiej rośnie
Larissa Kordesa, bardzo zdrowa i silnie rosnąca. Kwitnienie zaczyna jako jedna z ostatnich ale też kwitnie do samych mrozów, nawet nie zdąży przed zimą rozwinąć wszystkich pąków.
Aniu, czy to zaproszenie?
Dzięki Aniu. Marzą mi się gładkie, proste, prostokątne. Znalazłam, ale po pierwsze zbyt wąskie (23 cm po zewnętrznej stronie, nie ma miejsca na ocieplenie), a po drugie - cena, z którą nie wiem czy dam radę się oswoić
Aniu, pufa jest rewelacyjna! I mówisz, że wygodna też. Aniu, jeszcze jedno pytanie dotyczące donic - ich faktura gładka nie jest? To co widać (faktura ala łupek) to nie złudzenie, nie "rzucik w deseń"?
.... no nie wiem..... Chyba, że kupie go specjalnie dla Ciebie i wysieję.... muszę się zastanowić Niby że to ja chcę kalafiora?
.... no nie wiem..... Chyba, że kupie go specjalnie dla Ciebie i wysieję.... muszę się zastanowić
Tessi a co..... kapusta też! Nosz kurczę muszę poeksperymentować..... nie byłabym soba gdybym czego głupiego nie kupiła Chciałam jeszcze kalafiora!
Ta, nasionkami werbeny szantażował Strach się bac
Jest i winowajca........poddał się bez bicia Myślałby kto, pod groźbą pistoletu seans wymuszono...
Jest i winowajca........poddał się bez bicia