Życzenia przyjmuję do siebie bo pracowita sobota na maksa bo pracowo a nie ogrodowo ale dzięki takim widokom chociaż doznania wzrokowe są przyjemne
Ale ładne chryzantemki. miodzio Mi jeszcze żółciutkich brak
ja nie wiem co ty chcesz w ogrodzie robić? jedynie na cebule masz pozwolenie!...masz tak wypacykowane....aż do przesady co to za drzewa te wysokie kuliste jakby? (po 3 w rzędzie)
I jak tu człowiek ma uczyć się cierpliwości? W rok takie cuda. Piknie jak zawsze.
I smaragdy podlewasz nawozem do iglaków?
Jola teraz ja u Ciebie jęczę bajecznie !!!!!!!!!!!!!!!
Milej soboty wszystki zycze i pracowitej tyz fest lubie tu byc )) ]
Trawnik niestety ostal sie bez nawozu jesiennego ...jest juz zoltawy moze nie widac na fotkach . Do tuj kupilam jesienny z serii magiczna sila dla iglakow wole podlewac niz sypac.
Jęknelam z zachwytu ...j...i jeszcze raz poogladam Olus
No może w przyszłym roku się poprawi plany są,a jak to będzie wyglądać to nie mam pojęcia
I Ty się zachwycasz moimi trawami?? Przecież Twoje rozplenice to piękne trawiszcza! Jolu, stworzyłaś piękne miejsce. Z radością obejrzałam fotki
Oj lisci to juz nie przylepisz ..tez sie martwiłam ze zanim sie przebarwia to spadna ...ale u Ciebie tez cudnie i plany takie fajne artystyczne /)))
Ja też sobie poleżę na leżaczkubo te klimaty wokół są pięknie jesienne
eee tam ja u Ciebie to żadnej jesieni nie widzę u mnie będzie śnieg a u Ciebie dopiero drzewa będą się przebarwiać ślicznie
Normalnie ach!
Pięknie u Ciebie, donice tez piękne, ale pies najpiękniejszy
20 zeta jdna w mojej pipidusiowej kwiaciarni ! Ale bylam szczesliwa kfiotki a donice w zeszłym roku w Obi ))