Cześć Czytam, że Marta zaraża kolejną ogrodniczkę gracilimusami
Też jestem za grackami! Ja u siebie stworzyłam gęsty żywopłot jako zasłona placyku wypoczynkowego i jestem bardzo zadowolona
A u Ciebie sąsiad ma już ładny żywopłot więc myślę, że trawy to dobry wybór
Kokoszka, nie było tak zle! A ja z tych co za każdym razem u stomatologa mdleją. Dostałam 3 zastrzyki i powiem Ci, że więcej się nadenrwowałam niż to było warte. Ból w skali od 1 do 10 oceniam na 5 i może 10 s.trwał.
Zdjęcie bardzo ułatwia resekcję. Kolega stomatolog tłumaczył mi, że dzięki niemu widzi jak ma się zabrać za tego zęba i dlatego to wszystko trwa kilka sekund.
Życzę dobrego chirurga!
Wizualnie najładniejszy ale czy najbardziej praktyczny? Oblicz, może będzie Ci się opłacać jechać do Oli po Fastigiaty jeśli masz czym przywieżć? Jeśli masz 12 m. i posadzisz za radą Marty co 1,7m to 7 szt. wychodzi
edit. 210 zł różnicy wychodzi A czytałam u Oli, że wybierasz się w Jej strony...
no nie pomagasz to jest moje marzenie ale albo kosztowne albo niewykonalne jesli chodzi o obrobienie...a ja włansie znalazłam graby fastigaty 3 m po 110
Ja chyba z braku droga dla tez nie bede ich planowac.bo jak sie dotad placilo 12 zl to juz kazda inna kwota bedzie bolala. Ja mysle ze mozna i w sezon takiego giganta przyciac ale troche to na pewno go pomęczy.