Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lindsay80"

Tu ma być ogród :) 10:57, 31 mar 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Dziewczyny! jest info odnośnie naszego zamówienia - może być kłopot z dostawą na Śląsk, wysyłka bardziej prawdopodobna, termin podtrzymany (około 15.04).

To tyle z rozmowy telefonicznej, wieczorkiem może będzie bardziej szczegółowy mail to wszystkim zainteresowanym roześlę.

Mnie wszystko pasi!Dzięki!
Zamieszkać w ogrodzie 10:56, 31 mar 2016

Do góry
A to nie tam miałaś katalpy, co z nimi, ostały się w projekcie?

Widzę, że ogrodzenia jeszcze nie ma, musisz się liczyć z tym, że Ci mogą rośliny poniszczyć, mówię z autopsji - no chyba, że bedziesz stać nad ekipą i miotła wymachiwać.
Tu ma być ogród :) 10:55, 31 mar 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Dziewczyny! jest info odnośnie naszego zamówienia - może być kłopot z dostawą na Śląsk, wysyłka bardziej prawdopodobna, termin podtrzymany (około 15.04).

To tyle z rozmowy telefonicznej, wieczorkiem może będzie bardziej szczegółowy mail to wszystkim zainteresowanym roześlę.

A o co chodzi?
Tu ma być ogród :) 10:53, 31 mar 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Rozplenice tez mnie martwią te które przesadzam w listopadzie pod platany to chyba była niepotrzebna nadgorliwosc. Zawiłe u mnie mają liście i to sporo ale tylko te wiosenne gajowe chyba. Ale jedne jezowki rozowe mają listki a białe nic pusto szkoda by było mam tylko nadzieje ze później startują.

a ja wszystkie rozplenice sadziłam późno (poza tymi w brzozach), zawilce też przesadzałam w październiku i też marnie to widzę, ale jeszcze nie tracę nadziei.

A Variegatusy dają u Ciebie oznaki życia?

Tu ma być ogród :) 10:50, 31 mar 2016

Do góry
siakowa napisał(a)

święte słowa!

mam tak samo
Tu ma być ogród :) 10:49, 31 mar 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Jola, pustki w tych kamieniach - boję się że mi rozplenice wymarzły, zawilce Whirlwind coś też nie dają znaku życia (a wszystkie pozostałe już mają listki).

Jak u Ciebie?

Rozplenice tez mnie martwią te które przesadzam w listopadzie pod platany to chyba była niepotrzebna nadgorliwosc. Zawiłe u mnie mają liście i to sporo ale tylko te wiosenne gajowe chyba. Ale jedne jezowki rozowe mają listki a białe nic pusto szkoda by było mam tylko nadzieje ze później startują.
Tu ma być ogród :) 10:49, 31 mar 2016

Do góry
frezja napisał(a)
A tak ?? chyba drzwi nie otworzysz...co ??

no nie da rady - musicie wpaść i na żywo zobaczyć
Tu ma być ogród :) 10:47, 31 mar 2016

Do góry

Tu ma być ogród :) 10:44, 31 mar 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Łatwo sie doradza komus a sama sie ostatnio krece jak pies za ogonem

jak Cię znam to i tak efekt będzie świetny, bo to już taka prawidłowość, że czaisz się czaisz, a potem jak fotki pokażesz to wszyscy się ślinią
Tu ma być ogród :) 10:42, 31 mar 2016

Do góry
siakowa napisał(a)

dlatego daj dwie jak masz mało miejsca. a jak kupisz dwie inne to możesz nawet po jednej dokupywać

jak pojadę do sklepu to spróbuję zagadać, żeby mi na próbę wypożyczyli (oczywiście opłaconą próbę z możliwością zwrotu) - tyle już tam kasy zostawiłam, że może się zgodzą
Tu ma być ogród :) 10:38, 31 mar 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Edytko czy Ty juz znalazłas molinie sredniej wysokosci zeby sie ładnie na pomarancz przebarwiała jesienia.
pod płot chciałam a jeszcze szukac nie zaczełam ....

Zamówioną mam KF i ED, może uda się dostać Moorhexe w zaprzyjaźnionej szkółce, ale jeśli to się potwierdzi to byłaby dopiero w czerwcu.
Tu ma być ogród :) 10:36, 31 mar 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)

ale Ty masz slicznie ech )))

Jola, pustki w tych kamieniach - boję się że mi rozplenice wymarzły, zawilce Whirlwind coś też nie dają znaku życia (a wszystkie pozostałe już mają listki).

Jak u Ciebie?
Tu ma być ogród :) 10:27, 31 mar 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
koniecznie musisz te wycieraczki przesunac ) hihi nie bij

ale Ty masz slicznie ech )))

nie chcę się narażać, zrobię to!
Estetka, prawdziwa estetka
Tu ma być ogród :) 10:20, 31 mar 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

tylko z wersji oszczędnej zrobiła się mega droga.
No i zdjęcie nie do końca oddaje rzeczywistość bo tam od schoda do końca murka jest tylko 55 cm i te donice będą wystawały poza murek.

dlstego daj dwie jak masz mało miejsca. a jak kupisz dwie inne to możesz nawet po jednej dokupywać
Tu ma być ogród :) 10:16, 31 mar 2016

Do góry
Magda chciała jeszcze fotkę od furtki.
Przy okazji zmierzyłam, jest tylko 5,1 m od furtki do najniższego stopnia schodów.

Wyprzedzając komentarze, mówie, że kamień nie rozłożony do końca bo eM będzie tam jeszcze grzebał z kablami do oświetlenia ogrodu.
Tu ma być ogród :) 10:10, 31 mar 2016

Do góry
siakowa napisał(a)
a jednak "propozycja do rozważenia" się zagościła i donice będą po jednej stronie w różnych rozmiarach

tylko z wersji oszczędnej zrobiła się mega droga.
No i zdjęcie nie do końca oddaje rzeczywistość bo tam od schoda do końca murka jest tylko 55 cm i te donice będą wystawały poza murek.
Tu ma być ogród :) 10:08, 31 mar 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)

wtrace trzy grosze wycieraczki na schodach prosto do drzwi a ta na dole moze byc dłuzasza tzn szersza

Jola, Ty mi pisz co myślisz w kwestii donic, bo wycieraczki zaraz pozbieram do garażu, ale na przyszły rok wezmę sugestię pod uwagę bo design wycieraczkowy jeszcze przede mną

Matko, strach się bać Wy na wszystko zwracacie uwagę!
Tu ma być ogród :) 10:04, 31 mar 2016

Do góry
frezja napisał(a)

Jakże się cieszę, że przekonujesz się do tego pomysłu

dobrze jest spojrzeć na zagadnienie oczyma kogoś innego, ale na razie ilość propozycji mnie przytłoczyła.
Dziś prace porządkowe na miejscu pod graby i może oprysk olejowy, potem sadzenie grabów, takze na kilka dni zajmą mnie inne kwestie.
No i jeszcze eMowi muszę pokazać nowe wersje, niech on też się wypowie.
Tu ma być ogród :) 10:03, 31 mar 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

tak by to było - może nie dokońca dobrze na fotce są uchwycone proporcje, bo ta najmniejsza wypadnie w rzeczywistości trochę niższa.

wtrace trzy grosze wycieraczki na schodach prosto do drzwi a ta na dole moze byc dłuzasza tzn szersza
Tu ma być ogród :) 09:59, 31 mar 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Wersja Marzeny i Ilony najbardziej mi tez pasuje o ile sie da.ale sie naglowilam by Marzene zrozumiec

A jesli nie to asymetryczne roxwiazanie mi sie tez podoba-mniej palacowo.i daj jedna mniejsza przy drzwiach.

wersja dziewczyn niemożliwa.

A ja już mam taki mętlik, że chyba muszę się zdystansować i spojrzeć na wszystko za kilka dni jeszcze raz.
Może pojadę do sklepu zobaczyć te co Kasia wczoraj kupiła.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies