Basiu, bardzo dziękuję. I cieszę się, ze mój wieniec ci się spodobał
Ja w domku jeszcze choinki nie mam. W niedzielę dopiero będę miała.
Potem pójdę zobaczyć jaki to wieniec zrobiłaś. I może choinkę pokazałaś ?
Póki co ma ubraną w ogrodzie Szkoda, ze już śniegu nie ma .
Ostatnie cebule czosnków Globemaster czekają na posadzenie.
Uznali moją reklamację z Gardenii i teraz mam nadzieję, że nie będą pomylone Cebule są ogromne
Mój ogródek w promieniach popołudniowego słońca nabrał ciepłych, rudych kolorów złota, polska, zima
Po raz pierwszy zostawiłam tyle roślin na rabatach, zawsze już jesienią wycinałam byliny.
Ciekawe, czy rozplenice rubrum i vertigo przezimują, są okopczykowane ale dla bezpieczeństwa pobrałam też sadzonki do domu.
Witam. Prosze o pomoc co dolega mojej azalii japońskiej (kermesina) bardzo pożókła obok na zdjęciu ta sama azalia jest zielona zdjęcie zrobione w grudniu. Serdecznie dziękuje za pomoc !
Dzięki
Choinka dostała jeszcze dzisiaj porcję pierniczków do ozdoby i pierwszą partię prezentów pod nogę
Czekam jeszcze na dostawę jemioły od mężatego Niech się na coś "wespnie" w ramach treningu
Spróbuj rozmaryn w sporej donicy posadzić, może da radę, albo daj kurom do szklarni na pożarcie
O rany, akcja za akcją
Myślenie za fachowców to już standard. Niby widzą, niby wiedzą, a wychodzi jak zawsze.
Kochana, to ja przesyłam Ci ostatnie promyki dzisiejszego słońca
Abyś optymistycznie spędziła wieczór.
Właśnie skusiłam się na kilka pierniczków! I muszę przestać, łakomstwo to nic dobrego!
Kaliny jeszcze wiszą, może zebrać kilka na nalewkę, kiedyś robiłam, ponoć sercowa...zdjęcie archiwalne