Mam nadzieję, że odpoczęłaś po ostatnim sezonie Z nowymi siłami wkraczamy w nowy
U mnie marzeniem jest przeróbka tarasu. Oby się udało! Chcę go przedłużyć w ogród. Nie lada wyzwanie, nie obejdzie się bez schodów przy tych pochyłościach. Wizję mniej więcej mam. Oby fachowcy nie zawiedli
Witam Kochana po długiej labie Nie tęskniłam jeszcze za wiosną, za dużo u mnie tych zimowych pasji Ale to dzisiejsze powietrze... Natury nie oszukasz, mega frajda wyjść w taką pogodę z sekatorem.
Pochwalę się jesiennymi dereniami, cudnie się przebarwiały.
Ja też jestem ciekawa, jak to z tą rabatą będzie Na pewno kiedyś brzozy dużo tu namieszają. Żałuję, że zamiast nich nie posadziłam jednego niższego drzewa. Gdy u sąsiada zniknęła zielona ściana bardzo mi brakowało jakiejś przesłony. Stąd brzozy. Po kilku miesiącach już mnie ta pustka tak nie przeraża i spokojnie mogłabym postawić tu na coś mniejszego...
U mnie tym sezonie tylko jeden Dawyck Purple trzyma liście. U reszty szybko opadły. Graba mam tylko jednego, ale jest bardzo młody i trudno tu o porównania.
Uwielbiam pokrój moich buków, mają przepiękne pnie.
Brzozy uwielbiam, tylko przeraziła mnie wizja dużego zacienienia w przyszłości... Cała ja, najpierw sadzę potem myślę
A białego faktycznie mieliśmy w tym roku dużo. Muszę wrzucić trochę fotek ku pamięci. Nie wiadomo, kiedy znów taki śnieg będzie nam dany