ja zawsze podziwiam ludzi, którzy świętują 50 albo i wyższą rocznicę ślubu!
Ona wypuszcza pedy o dlugosci 3 metrow. Ale.pytasz o trawy na skarpe wlasnie? Jesli tak to u mnie.pieknie.wyglada wlasnie Ice Dance. A w innych suchych miejscach dobrze radzi sobie sesleria i kostrzewy oczywiscie.rozplenice u mnie tez bez nawadniania i bez podlewania i pieknie rosna wbrew pozorom.
Ooo o cisach gatkujecie, pewnie trzeba na miejscu brać, nie wysyłają? Gdzie ja mieszkam, nic u mnie nie ma
Podesljcie namiar na te cisy i bukszpany prosze.i wszelkie info bezcenne
Ja 5 po slubie a 13 lat razem.za dwa lata bedziemy mogli powiedziec ze polowe zycia spedzilismy razem.
gdyby były od razu posypane to możliwe, że te od dołu by chwyciło
Katarzynko!! Wyglądasz obłędnie! Jakbym Cię na ulicy spotkała to przeszłabym obok i nawet nie pomyślała, że Ty to Ty! Dobrze, że do Wojsławic nie dotarłam bo byłby wstyd... Ale barwa głosu pasuje do Ciebie idealnie Buziaki Na mnie każdy patrzy jak na wariatkę jak mówię, że mam 28 letniego syna Nikt się przecież nie pyta czy przeze mnie rodzony
buziolki miły wieczorek na tarasie po ciezkim dniu ) to chyba jeden juz zostatnich
I kolejna piękna dziewczyna! Same piękności dziś na forum się ujawniają Buziaki Asiu
Czadowo jest. A z Malkul jakoś mi się od początku mylisz Obydwie udane jesteście jak mistrzostwo świata
czerwiec
Poli 4 lata po ślubie to ja Ci normalnie zazdroszczę eh... Ps Znalazłam nowe miejsce z bukszpanami wszelkiej wielkość, cisami i tujami oraz wieloma innymi roślinami
coś Ci się pomerdało