Ależ kolorowo u ciebie pięknie, lilie i róże cudo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak tak popatrzyłam na twój ogród to doszłam do wniosku, że u mnie strasznie smutno i chyba muszę wprowadzić więcej roślin kwitnących Chociaż wsadziłam w tym roku z 30 mieczyków i wzeszły tylko loście a kwiatów brak
Anieszko na mieczyki jeszcze czas, ja narazie też mam tylko same liście a to część mieczyków moich z tamtego roku
wspaniałe lilie, i floksy takie bogate, czekam niecierpliwie na moje floksy, bo nie wiem na jaki kolor zakwitną, jak kupowałam działkę, to było już jesiennie i po kwitnieniu...
Weroniko pospacerowałam w twoim ogrodzie i podziwiałam piękne róże liliowe i lilie masz wspaniałą kolekcje, a klematis na tle okna prezentuje się wspaniale
Noemi, dziękuję !!!
hosty są b.wdzięczne, faktycznie zrobiło ich u mnie się sporo a jak podrosną.....
a lilie mam na rabacie brzozowej (to te co fociłąm), pod lustrem (jeszcze nie kwitną) i w donicy na tarasie (nie fociłąm, bo zwykłe, ale jak pachną.....!)
Ależ kolorowo u ciebie pięknie, lilie i róże cudo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak tak popatrzyłam na twój ogród to doszłam do wniosku, że u mnie strasznie smutno i chyba muszę wprowadzić więcej roślin kwitnących Chociaż wsadziłam w tym roku z 30 mieczyków i wzeszły tylko loście a kwiatów brak