No właśnie nie widziałaś, bo nie robiłam. Zła jestem. Wszystko pomarzło. Kwiaty są wspomnieniem.
Za to dziś siedziałam w folderze październik 2014 i wszystko było jeszcze piękne.
Jolu, jak daleko masz od siebie (licząc od środków) kulki bukszpanowe ?
Jak daleko są od siebie (też licząc od środka) barony? Na fotce wygląda, jakby były pomiędzy kulkami
Jakbyś mogła w wolnej chili pomierzyć, byłabym wdzięczna. Na mojej rabacie one są małe i myślę, że dlatego efwektu nie ma. Ale może też być tak, ze odległości są zbyt duże. Na wiosnę musiałabym poprawić.
Patrzyłam dziś na moje trawy i też się zastanawiałam, czy już nie pora wiązać.
Ale poczekam, aż przestanie padać.
a ja w tym sezonie się zawzięłam i nie kupiłam tulipanów ... niech się zeszłoroczne postarają
nabyłam trochę czosnków, krokusów i przebiśniegów
macham z Wilczej
Lubię jesień i jej kolory Moje chryzantemy mocno ucierpiały po ataku zimy Na szczęście udało się je reanimować Trochę podpórek i prawie stoją Wybór chryzantem o tej porze roku największy Na pewno coś przygarniesz na zakupach do ogrodu
Przemku, masz śliczną jesień. Piękne kwiaty doniczkowe. Jak zobaczyłam twoje hryzantemy, natychmiast chciałam wybrać się na poszukiwania. Jutro muszę też zobaczyć za chryzantemami
Cześć Iwonko! Mody nie dogonisz, ale człowiekowi zawsze marzą się jakieś zmiany Wszędzie mam kolorowo i trochę mnie już to męczy, chyba czas na stonowanie
Zaraz wstawię nowe fotki ogrodowe
Pozdrawiam