Najbardziej to dereń kwiecisty i dereń cousa i berberysy erekta i 4 lilaki z ich listy , moze jeszcze jeden klon schirasawy, ze dwie kaliny i azalię Parkfeuer. Krótka lista tego co najbardziej . a jesli chodzi o nawozy to stosuj średnia dawke a nie najwiekszą szczególnie jak rosliny zabiedzone bo to jest tak jakbys zagłodzonemu dziecku dala mnóstwo jedzenia, pożytku z tego by nie było.
Asia
Z tym cięciem to jest tak, że wbrew pozorom trzeba się dużo nachodzić ... w każdym bądź razie ja tak mam ... ciacham odchodzę i sprawdzam, ciacham i znowu sprawdzam, i tak kilkanaście razy z jedną kulką aż osiągnę kształt idealny
Troszkę Ci zazdroszczę tej pogody Ale z drugiej strony dawno tak nie ogarnęłam domu Nawozy długodziałające mówisz? ale czy ten obornik granulowany zazieleni bukszpany? Biohumus też stosuję ... w przyszłym tygodniu zapodam trawnikowi siarczan amonu i podleję mocno biohumusem
Kasiu tulipanowiec żyyyyyyyyyyyyyje
Na dowód czego zdjęcie zrobione przed chwilą
niby podobno ale trochę inna kwiatki ma jasniejsze i listki mniej bordowe. ale z braku laku
nie jestem tak na 100% zdecydowana na wiśnie bo zastanawia się właśnie jeszcze nad klonem i tym bzem..
Wyruszyłam dziś z florovitem w ogród - podlałam róże, cebulowe i bukszpany ... i zastanawiam się czy lepsze jest dokarmianie bukszpanów doglebowe czy jednak dolistne?