A tak mi zakwitł powojnik co miał być Presidentem. Jak ja mogłam się tak nabrać na zakupy w sklepie Kroton. Jak byk na etykiecie było Polish Spirit a Pani wciskała mi kit, że to jest na pewno President. Nie mieli tego co chciałam to wsadzili do innego fioletowego powojnika odręczną kartkę President. Klient głupi pewnie się nie kapnie. Jak im się nie mieści sadzonka w paczce to wsadzają ją na ścisk bez doniczki. Jedna hortka od nich padła a druga nie zakwitła i na pewno nie jest tą odmianą, którą zamawiałam.
Niech nikt nie da się zwieść pięknymi zdjęciami i nowościami jakie rzekomo mają w ofercie. Ja to się zastanawiam jak firma mimo tylu negatywnych opinii i oszukanych Klientów nadal sobie w najlepsze sprzedaje w internecie.
A mi udało się dzisiaj popracować w końcu.
W weekend nic bo goście, to dzisiaj sobie nadrobiłam. Poprzesadzałam trochę, wsadziłam nowe nabytki. Przez pomyłkę kupiłam derenie szczepione więc są na pniu.
Przed tamaryszkiem sosna, za radą Ewy. Odległości ok? Coś do poprawki?
Cudnie. Z przyjemnoscia obejrzałam Wszystkie zdjęcia. Niektóre miejsca kojarzę ,niektóre nie.
Jezowki Śliczne.
Aga ile lat mają twoje hakonki ?
Piękne,duże ,rozrosnięte czapy.
Może kiedyś moje takie będą.
Rutewke widzę mamy taką samą.
Cudna ona jest
Pozdrawiam serdecznie Agusiu
Agnieszko prześliczne te twoje róże.
Widac6 że zdrowo,pięknie rosną i kwitną
Ale dużo masz tej werbeny patagonskuej.
Ja jej wcale nie mam
Ławeczka też kolor zmieniła.
Teraz wygląda dużo lepiej.
Aniu , fajnie,ze bylas u Agusi.
I cieszę się ,że pokazalas nam jej piękny ogród.
Od mojej wizyty dużo się zmienił.
Wydoroslal,wypieknial. Ogród z duszą i klasą
Róże przepiekne.
Hortensji chyba jest dużo więcej niz widziałam .
Wszystkie piękne.
Sporo nowych roślin i nowy kot.
Śliczne zwiewne trawy.
Urocze liczne dekoracje.
Pięknie
narecznica czerwonozawijkowa. Widać jak funkie pocięte przez wredne nagusy. Wniosek jest jeden. Ilości funkii nie będę powiększać. Za to paproci na pewno będzie więcej.
Pluskwice Brunette, za nimi posadziłam jeszcze smotrawy okazałe. Mam nadzieję, że wypełnią ten pas między pluskwicami i drzewami ciesząc kolorem w okresie gdy wszystko tam dopiero rośnie.