Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Małymi krokami-Ogród Wioli

Małymi krokami-Ogród Wioli

eVka 12:39, 29 paź 2020

Wiolu, wiedziałam, że jak od Ciebie w końcu wpadnę to będę zachwycona! co za kolory! RB są tak czerwone, jakby płonęły. Moje aż tak wyraziste nie są. Kiku czaruje, a moja jeszcze zielona, dopiero zaczyna się przebarwiać.
Za to Twój Memory jeszcze nie całkiem jesienny a moje płoną żółcią boskie sa!

Buziaki!!!
Wiolka5_7 20:52, 30 paź 2020

effka napisał(a)
Wiolu, wiedziałam, że jak od Ciebie w końcu wpadnę to będę zachwycona! co za kolory! RB są tak czerwone, jakby płonęły. Moje aż tak wyraziste nie są. Kiku czaruje, a moja jeszcze zielona, dopiero zaczyna się przebarwiać.
Za to Twój Memory jeszcze nie całkiem jesienny a moje płoną żółcią boskie sa!

Buziaki!!!

Effcia super,że wróciłaś na O. !

Fajnie,że jesteś zachwycona moimi kolorami w ogrodzie,bo ja też dzięki !
Rb faktycznie płoną uwielbiam je
U mnie Kiku już prawie łysa.... będę podziwiać u Ciebie

Twoje Memory widziałam.... cudnee !
Moje też juz przebarwione i Śś również.... uwielbiam te kolorki !

SlonecznyOgrod 20:49, 31 paź 2020

Ale u Ciebie różnica w stosunku do mojego Memory, mój jeszcze zielony do niedawna był, a teraz łapie rude przebarwienie.
Twój już całkiem w zimowej szacie, wow, ale szybko.

Wszystko pieknie czyściutko i kolorowo.
Pszczelarnia 16:40, 01 lis 2020

Wiolka5_7 napisał(a)
Wiśnia Kiku-shidare zakura to teraz u mnie największa gwiazda,chociaż straciła połowę liści po wichurach... zrobiłam jej małą sesję

Płonie...

(...)

Pięknie wyeksponowana.
adewzuol 08:50, 03 lis 2020

Witaj Wiola, przyszłam obejrzeć Twoją Kiku Shidare. Zastanawiam się czy posadzić u siebie. Nad urodą nie dyskutuje, bo jest piękna i właśnie chciałam widzieć jak wygląda jesienią, cieszę się, że wybarwia się tak pomarańczowo do lekko czerwonego, tak?
Tylko nie wiem czy będzie pasować w miejscu, które mam do obsadzenia. Może spojrzysz?
Wiolka5_7 11:29, 03 lis 2020

SlonecznyOgrod napisał(a)
Ale u Ciebie różnica w stosunku do mojego Memory, mój jeszcze zielony do niedawna był, a teraz łapie rude przebarwienie.
Twój już całkiem w zimowej szacie, wow, ale szybko.

Wszystko pieknie czyściutko i kolorowo.

Moje Memory przebarwiły się w takim czasie jak rok temu
będę podziwiać Twojego jak moje będą już suche

Ogród zmienia się z dnia na dzień roślinki zmieniają kolorki,bardzo lubię taką jesień kolorową przymrozku jeszcze nie było to i co nie co kwitnie jeszcze

Pozdrawiam Cię Darcia
Wiolka5_7 11:31, 03 lis 2020

Pszczelarnia napisał(a)

Pięknie wyeksponowana.

Podcięłam ją sporo od dołu i fajna parasolka wyszła
Wiolka5_7 11:32, 03 lis 2020

adewzuol napisał(a)
Witaj Wiola, przyszłam obejrzeć Twoją Kiku Shidare. Zastanawiam się czy posadzić u siebie. Nad urodą nie dyskutuje, bo jest piękna i właśnie chciałam widzieć jak wygląda jesienią, cieszę się, że wybarwia się tak pomarańczowo do lekko czerwonego, tak?
Tylko nie wiem czy będzie pasować w miejscu, które mam do obsadzenia. Może spojrzysz?

Witaj Ewelinko

Kilku jak widzisz takie ma kolorki....

Lecę do Ciebie ...
gp1958 18:27, 03 lis 2020

Witam wspaniałą ogrodniczkę. Doszłam do tego miejsca a na pewno przeczytam całość, jestem pod wrażeniem, choć wiem ile to pracy kosztuje. Też jestem zakręcona jeśli chodzi ogród po prostu go uwielbiam, niestety tak jak Ty nie jestem już młoda a emerytką więc i sił brakuje a tak by się chciało wiele zrobić. Można prosić o namiary szkółek? Piękne rośliny kupujesz. Grażyna
nicol21 19:05, 03 lis 2020

Przez płot nikt kwiatów traw już nie ścina?! Oby nikt się nie odważył w tym roku.
Ogród niby jesienny, ale nadal dość sporo w nim zieleni. Pięknie jest!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies