Nie z nudow i nie szkodnik. Kable po prostu inaczej pachna, lepiej, dlatego zwierzeta tak chetnie je gryza. Do obudowy kabli, do plastyku dodawany jest jakis niewielki procent tranu rybiego (0,01- przynajmniej gdzies tak kiedys wyczytalam) Dlatego, zarowno zwierzeta domowe jak i dzikie, lubia je podgryzac. One inaczej pachna i inaczej smakuja, lepiej. Przyklad ? Psy, chomiki w domu, na podjezdzie, kuny.
Nie ma sie co dziwic ze nasze psiaki, zamiast zabawek, wybieraja ,,rybki,,
Widać Pani za dużo czasu w internecie siedzi i przez telefon gada zamiast miziać za uszami, trzeba było wziąć sprawy w swoje zęby.
Moja starsza, też mi przegryzała kabel od netu, później zrobiła dziury w kanapie, chyba wyobraziła sobie, że po piłkę, która leżała pod kanapą dostanie się od góry, wyobrażała sobie to jeszcze kilka razy bo dziur było dużo . Najgorsze było jednak to jak zjadła mi wszystkie buty, prócz tych które miałam na sobie
Ps. Do dzisiaj pies żyje i ma sie dobrze
Danusiu, mam i to i to W polowie ogrodu piekne kolory, zielono, pachnaco juz, ziemia tak piekna, a drugiej polowie, zima, roslinki jeszcze otulone sniegiem Cudacznie to wyglada
Nie poganiajmy czasu....Kazda chwila w zyciu, jest wazna...rowniez ta biala, zasniezona, mrozna...
Części nawierzchni warto pokryć różnymi materiałami zrębki, kora itp. grysik kamienny, nie wszędzie trawnik.
Zastanów się, bo wszyscy radzą wyciąć wszystkie drzewa, czy jest gdzieś cień? On jest też potrzebny.