Asisko podjazd z Wbrew projektantce został zmidyfikowany, miał byc z wysepką po srodku.... Juz to widziałam oczami wyobraźni.. Te rozjeżdżone bukszpany....Ale nie jest tak źle

był powod do zmiany
Ren133 nie wiem jak długo kiwtną ostrózki bo byłam na nie obrażona jakieś 10 lat, mam je dopiero / sezon i kwitna ale bij zabij nie wim czy dwa tygodnie czy dłuzej.....?
Kamajla wPadnę

a Ty tez do mnie w pracy wpadnij

sąsiadko firmowa
nicole - goście docenili ogród, zwłaszcza stipę

Golden Toupe kupowana ponownie w tym roku, bo ubiegłoroczna okazała sie byc kostrzewa niedźwiedzia... Kupowałam w jakieś dobrej niskiej, cenie ale za ile nie pamietam, na pewno nie 17 zł! . Odpowiadam na te same pytania bo w pędzących watkach nie sposob doczytać odpowiedzi. Ja juz nawet nie bywam systemtycznie u wszytskich za co przepraszam ale praca zawodowa, ogród i forum przekracza mozliwości przeciętnego człowieka. Rodzina domaga sie czasu spędzonego z nia rowniez
Córce zapowiedziałam obcięcie kieszonkowego ale za rozjechanie kolejnych bukszpanow , trawy odpuszczam
Pawlus zdjecia moje carex morrowi z bliska miałoby tytuł rozczarowanie roku po cieciu..,jutro zrobię fotke
Siakowa nie kazdy musi miec roze

Danusiu SZEFOWO nigdy nic do dołka nie dawałam w czasie sadzenia, wole Twoim sposobem podlac po ok 2-3 tygodniach florovitem
Zielona Ania - bliźniemu przeciw powojnikom

Moje miały zamierać.... A one jak feniks z popiołu... I do Rez bo purpurowe posadzone w tym roku jeszcze nie kwitna
Ensata MW jakas u mnie szalona, pretenduje do miss sezonu ale poczekajmy na pozostałe. Cos mi Othello wychodzi na prowadzenie,

a przeciez jeszcze ascot nie zaczela, Alnwick dopiero staruje a Madame Knroo dopiero w pakach. O Williamie i Leosiu nie wspomne

Wodzyn jak by mi ktos dwa lata temu powiedział, ze kipiel ok 50 roz tez bym nikomu nie uwierzyła..... Montana kwitnie ale bardzo delikatnie. Mam młoda moze dlatego?
Juzia tyczka miała zawieszona fioletowa rękawiczkę lateksowa coby C nie przeoczyła ustawienie.... Poczekaj do jesieni przeze Ci obserwacje. Munstead kwitnie bardzo obficie i długo. Othello podobno himeryczny ale chyba wystraszył sie konkurencji i eksmisji. Teraz czekam na Gospel, własnie startuje
Jazzy przyjedż na kawe zobaczysz na zywo roze
Monteverde - pamietam coby Grafin pokazac gdy zakwitnie drugim kwiatem... Oj księzniczka z niej straszna ceregieli sie niesamowicie albo czeka na monardy....
Mirela Falcon juz tylko dostepny dla profesjonalistów w butelkach 1 l, to na jakies kilka hekatarow.....