No zobacz faktycznie u Ciebie ogród dużo mniejszy, czyli kamera moglaby się rozpędzić
Co do cebul to upchane są u mnie na większości rabat , ale obejrzałam foty wiosenne i widzę że jeszcze się trochę dobrodziejstwa zmieści. 1,5tyś niby robi wrażenie, ale tego tak bardzo nie widać np tutaj jest ok 150 tulipanów
Aga teoretycznie one są późne, u mnie w tym roku kwitły z całą resztą w jednym czasie.
tutaj w towarzystwie czosnków które chyba przesadzę bo szpecą mi tulipany
ja nie lubie z moim M bo u niego dołek wykopany wsadzone i tak ma być a nie pomiarki, przestawiania i nie daj boze jak to trzeba jednak wykopać by zmienić ustawienie....
Co do cebulowych to na moich rabatach mam wciśniętę przeszło 1,5 tyś i mam wrażenie, że każdą kolejną muszę przemyśleć i pooglądać zdjęcia z wiosny
ups... zaczeło się, szleństwo cebulowe? ja swoich nie wykopywałam (nawe nie chce sobie tego wyobrażać...) dumam gdzie jeszcze mogłabym upchnąć cebulowe bez uszkodzenia tych co to w ziemi.
pewnie zachodzili w głowe co to za instalacja ogrodowa
hm ja na szczęście mam tylko jednych sąsiadów mało interesownych, ale i tak planuje jakoś się zasłonić Najchętniej bym jakieś giganty 5-cio metrowe posadziła