Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Gardenarium 22:00, 10 wrz 2013

Marzena2007 napisał(a)

Ponieważ Magda G uwielbia cięte kwiaty i wianki a ogród to nie jest jej hobby Musowo Danusiu zmienić te dekoracje

U niej nie będę zmieniać ale u siebie i owszem, mam całkiem przewrotny pomysł, ale na następną wiosnę, teraz tylko niewielki lifting wykonam Marzenko

Aż mnie korci żeby przekopać i usunąć trawnik za garażem hehe, ale "bojam" się, że sama nie dam rady...z chłopakami nie lubię, bo ich za dużo i każdego z osobna "muszem" ogarniać, co mnie przyprawia o stres wielki.

Dzisiaj pociachałam prawie po nocy kanty, znowu trawnika jest mniej.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 22:02, 10 wrz 2013

makkasia napisał(a)
Pozdrawiam, miałam kłopoty z netem, wszystko nadrobiłam.i rzeźba i spotkanie, całą resztę
Kiedy byłam w W-wie w lipcu zachwyciłam się podzamczem, i prywatnymi tarasowymi ogródkami pełnymi hortensji. Warszawa jest coraz piękniejsza

Wiem o które ogrody chodzi, mam je na zdjęciach.

Instagram Ogrodowiska
Kondzio 22:10, 10 wrz 2013

tuliskam i buziam mocno hi hi hi
Debra 22:14, 10 wrz 2013

Gardenarium napisał(a)

Dzień niestety coraz krótszy, nie zamęcz sie Danusiu. Ja tez dzisiaj usunęłam kawałek trawnika i poprawiłam życie Konwalnikom, tak jak radziłaś. Zrobiłam zdjęcie puchatych pagórków z konwalnikiem
Madzenka 22:30, 10 wrz 2013

Danusiu ja czytałam, że Ty będziesz sadzić cebulowe w ogrodzie??? Czy ja dobrze zrozumiałam, że będziesz sadzić w gruncie, czy chodzi o słynną balię???
kasiula79 23:17, 10 wrz 2013

Dziękuję Danusiu za szybką pomoc
Gardenarium 23:24, 10 wrz 2013

Marzena2007 napisał(a)
Danusiu ja czytałam, że Ty będziesz sadzić cebulowe w ogrodzie??? Czy ja dobrze zrozumiałam, że będziesz sadzić w gruncie, czy chodzi o słynną balię???

W gruncie będę sadzić, balia wywieziona do Babci Jasi, grzeje wodę do podlewania ogórków

Cebule mam z Anglii, więc mam nadzieję, że kolory się sprawdzą.

Instagram Ogrodowiska
ana_art 23:24, 10 wrz 2013

Gardenarium napisał(a)

U niej nie będę zmieniać ale u siebie i owszem, mam całkiem przewrotny pomysł, ale na następną wiosnę, teraz tylko niewielki lifting wykonam Marzenko

Aż mnie korci żeby przekopać i usunąć trawnik za garażem hehe, ale "bojam" się, że sama nie dam rady...z chłopakami nie lubię, bo ich za dużo i każdego z osobna "muszem" ogarniać, co mnie przyprawia o stres wielki.

kurcze też tak ,wole sama przekopać / wykopać / przesadzić niż tłumaczyć co i jak
ana_art 23:25, 10 wrz 2013

Gardenarium napisał(a)

W gruncie, balia wywieziona do Babci Jasi, grzeje wodę do podlewania ogórków
oooo a gdzie Ty te cebulowe wciśniesz?
Gardenarium 23:26, 10 wrz 2013

ana_art napisał(a)
oooo a gdzie Ty te cebulowe wciśniesz?

Hahaha, Ana czytałam u Ciebie, zastanawiasz się też gdzie. Ale cebulowe to nawet pomiędzy się wciśnie więc ty się nie boj, zmieści się.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies