He he … no Gabiś miała pomóc i coś jej nie ma …. zasypało ja czy co ? nie wiesz?
Mi mróz wykrzywił drzwi garażowe i nie mogę się do niego dostać... Mogło by już być ciepło Sanki? Przecież spadło tyle, że na trawa się przebija
Czasami to aż się sam sobie dziwię.
Lubie modę za tę zmienność. Dla mnie może być majtkowy róż i miedziany róż nigdy takich kolorów wewnętrznych nie miałam
Fajnie wyglądają te krzesła Stół też ciekawy!
Warzywnik niczym nie jest ogrodzony, otaczają go jedynie pola uprawne Nigdy nie miałem kłopotów ze zwierzyną leśną choć las niedaleko Warzywnik na wiosnę jest jak biała kartka Wszystko zaczynam od początku każdego sezonu
Na wszystkim się znasz, czy tylko udajesz?
Śnieg dotarł, a jakże Ty jeździsz zastępczym, a mi się garaż nie otwiera... I auto marznie, biedne
Ten zawód z dzieciństwa gdy znajdujesz w zamrażarce lody, a tam koperek albo pietruszka -.-
Zawsze modę promują producenci. Jak zalega w magazynie krata to od razu promuję się takie desenie, jak kolorystyka idzie zbyt jednolitym tonem, za rok robi się zamiast czerwonego zielone. Tkaniny nie mogą długo zalegać nas stole bo szybko pożarłyby je mole. O, i cała prawda o modzie!
Z tym, że ekspert w kwestii barw który wytypował te kolory ma pod Paryżem fabrykę kosmetyków. Tak właśnie wygląda moda. Na wszystko.
czytam o nowych kolorach ..uczę się nowych nazw "Pantone wybrało serenity i rose quartz jako kolory roku 2016" a do wnętrz projektanci mówią o modzie na miedziany czy różowym złocie. ta moda zmienna jest ...ale tzw. "lakmus" jest dobrym kolorem na ciuszki
co fajnego kupiłeś w I ?
No to teraz się zacznie.
Przyszłam poczytać o zakupach, a tu cisza
no właśnie....ja tez ciekawa jestem na co całą kasę wydałeś?!