Co racja to racja ... musimy sie umówić A rozglądałaś się już w kwestii drzew? bo ja szukam buka Rohan Obelisk w ciekawej cenie
Ślicznie Aniu jest u Ciebie Dlaczego Twoje szafirki już zaczynają kwitnąć a moje dopiero z ziemi wychodzą? Wszystkiego dobrego na najbliższe dni
A masz takie duze foremki do ciastoliny?
Wykupiłaś cały targ z bratków?
Renata akurat Ty to nie czytaj, przyjedziesz do mnie to zobaczysz daleko do siebie jakoś bardzo nie mamy
Po każdej burzy wychodzi słońce! I tego się trzymaj! Piękne stokrotkowe donice i widzę, że się szykują bratkowe. Wiosenny zawrót głowy normalnie. Ściskam Cię i pozdrawiam świątecznie!
Witaj, cóż za wspaniały ogród - jak to się stało, że nie trafiłam tu wcześniej. Podsumowanie roku cudowne. Wszystko na 5+ będę odwiedzać często Zapytam na rabacie przy garażu szałwia z jaką jest trawą? pozdrawiam
A zostawilas coś dla innych ?
Poczekam ciepliwie na bratki w donicach. Energetyczne kolorki jak kredki
Ależ piękna wiosna u Ciebie! Fajnie, że jesteś
Pozwolisz, ze wypowiem sie w kwestii tej szałwii Ja mam różową i powiem tak kwitnie długo ... cięłam ją raz ale niektórzy nawet dwa razy ... jak zacznie od czerwca to do października potrafi cieszyć Tutaj u mnie: https://www.ogrodowisko.pl/watek/5315-jak-ozywic-moj-szmaragdowy-ogrod?page=755
Ty to zawsze wiesz co powiedzieć Muszę w końcu spróbować nadrobić zaległości u Ciebie ... ale nie wiem czy dam radę ... naskrobałaś tych stron tyle, że nie wiem jak to ogarnąć
Wybrałam się dziś z rana na targ i przytargałam ... takie oto bratki do szarych donic
Nareszcie mam krokusiki
Bratkowo wiosenne - śliczne te zwiastuny wiosny. Popodziwiałam także piękne donice i stokrotki, no i rzecz jasna - krokusiki. Pozdrawiam
Ana Doszły mnie słuchy, ze planujesz uruchomić nawadnianie Nie za wczesnie?