Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Ogród z pergolą 12:49, 24 mar 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

new dawn miałam dać na altanę, tam więcej cienia by miała i płatki by mie nie wkurzaly bo tylnią strone miala isc
wkurzona jestem

new dawn rosnie wieksza i szersza, jest sliczna

ale wiez co...bedzie swieto rozy w Łasku, zaraz potem w Konskowoli, gdzie posadziz te ktore tam kupisz ?
Ogród z pergolą 12:46, 24 mar 2016

Do góry
Makao_J napisał(a)
No świetne prace wykonane. Domyślam się że już nie możesz doczekać się sadzenia

masz rację, juz bym sadziła ale pewnie jutro dopiero bo dzisiaj em zajęty.
dzisiaj mam ostatni dzień na planowanie
Ogród z pergolą 12:44, 24 mar 2016

Do góry
Luteczka napisał(a)
Aniu, ślicznie to wyszło
kochana, słupy masz solidne, żagiel przyczepić i można pływać
Nie mogę się doczekać końcowego efektu twojej rabaty.
Pozdrawiam

oj slupy to są mega, brukarze sie smiali że prędzej elewację oberwie ten żagiel niz slupy się ruszą metr w ziemi zabetonowane
Ogród z pergolą 12:43, 24 mar 2016

Do góry
AgataP napisał(a)

Ja sadzę ND w lekkim cieniu w samo południe.
Na słonku też może być, tylko ona to śmieciuch, po przekwitnięciu opadają płatki, nie każdemu będzie się to podobać.
Ja będę ją miała za domem przy dróżce, nie przeszkadzać mi będę płatki pod stopami

new dawn miałam dać na altanę, tam więcej cienia by miała i płatki by mie nie wkurzaly bo tylnią strone miala isc
wkurzona jestem
Ogród z pergolą 12:42, 24 mar 2016

Do góry
AgataP napisał(a)

Też bym tak chciała AniuCh, ale podobnie jak u anna_t moja Zośka wstaje o 6 rano, potem ogarniamy siebie, Antka i wypad z domu 7:30 :0

Anna pięknie wyszło, od razu taki porządek, pamiętam jak mnie też nosiło. Nie mogłam się doczekać aż młoda zaśnie. Pakowałam ją w wózek i na ogród. A jak cieżka praca to zapraszałam babcię

to ja mam tak dzisiaj..jak nie potrzeba to spi po 3 h a jak dzisiaj mam robotę to niecałą godzine pospała. no to ją w wózek i patrzyla chyba z 1,5h jak równam rabatę
Ogród z pergolą 12:34, 24 mar 2016

Do góry
Kasya napisał(a)
Ania, szkoda nerwów, przezyjemy
New dawn chyba dobrze sobie radzi na słońcu, jak będzie z tylu to nie będzie widać ze smieci
Ona większa od LO to 2 szt wystarczą

i zobacz pw

zaproponowali mi róże w doniczce po 12zł, chyba nieźle?
new dawn wieksza tzn szersza? nie kumam
Ogród z pergolą 11:10, 24 mar 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
no to nie będe miaal moich 10szt louis odier...
szkola Ciepłucha w Konstantynowie Łódzkim mnie rozczarowała, zamówienie poszlo mailowo z listy stanów które otrzymywalam a teraz niby z powodu awarii chlodni nie ma tych róż...żenada!
nie polecam!

Buuu, nie będzie LO ?
znielubiłam ich
Ogród z pergolą 09:40, 24 mar 2016

Do góry
AnnaCh napisał(a)
Nie ma w planach chwastów, dobre
Matko mała Ci wstaje o 5.30? O tej porze to mój Jasiek na druga stronę sie przekręca
Z palisadkami wyszło zajefajnie

Też bym tak chciała AniuCh, ale podobnie jak u anna_t moja Zośka wstaje o 6 rano, potem ogarniamy siebie, Antka i wypad z domu 7:30 :0

Anna pięknie wyszło, od razu taki porządek, pamiętam jak mnie też nosiło. Nie mogłam się doczekać aż młoda zaśnie. Pakowałam ją w wózek i na ogród. A jak cieżka praca to zapraszałam babcię
Z Pszenicznej ... 09:14, 24 mar 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

muszą mieć całkiem sporego a tobie sie przeciez nie spieszy, może poszukaj dalej mniejszego?
one chyba szybko rosną?
napisalam do nich o to co mnie interere, ciekawe jakie ceny

Aniu, odpisali że pracują od 29.03 - można już wtedy podjechać
Ogród z pergolą 08:33, 24 mar 2016

Do góry
no to nie będe miaal moich 10szt louis odier...
szkola Ciepłucha w Konstantynowie Łódzkim mnie rozczarowała, zamówienie poszlo mailowo z listy stanów które otrzymywalam a teraz niby z powodu awarii chlodni nie ma tych róż...żenada!
nie polecam!
Ogród z pergolą 08:30, 24 mar 2016

Do góry
AnnaCh napisał(a)
Nie ma w planach chwastów, dobre
Matko mała Ci wstaje o 5.30? O tej porze to mój Jasiek na druga stronę sie przekręca
Z palisadkami wyszło zajefajnie

ale masz cudownie...jezu..
Natasia o 5:30 budzi sie na mleko i o ile do tej pory było jeszcze ciemno za oknami o tej godzinie to po mleku jeszcze się przytulila to od kiedy juz jest widniej to niestety już nie usnie..ale z pół godzinki sama sie zabawi w łóżeczku a potem no to juz trzeba wstac do niej
tez sie cieszę na palisadki ale niestety z grubszych prac na to pólrocze to tyle, musze na wakacje w czerwcu skarbonke napełnić
juz teraz tylko roslinkowe zakupy
Ogród z pergolą 08:23, 24 mar 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

no właśnie zeszłoroczny to na przyszły rok bedę to musiała zrobic. ale em nie pójdzie na taki sprzęt, juz zapowiedział że jak ma to robic to kupujemy elektryczny a ja nie przymuszam nawet bo musze z nim w kwestii ogrodu postepowac delikatnie zeby nie zrazić za bardzo

słusznie, ty masz duzo wiekszy trawnik
Ogród z pergolą 08:23, 24 mar 2016

Do góry
Kasya napisał(a)

nie ? no patrz, ja chyba musialam niechcący zaplanowac bo u mnie ich od groma...

hahahahah grunt to dobry plan
i pozytywne myslenie..a moze słaby wzrok?
Ogród z pergolą 08:22, 24 mar 2016

Do góry
Kasya napisał(a)

ja robilam takim
http://static5.rolmarket.pl/pol_pl_Wertykulator-aerator-trawnikowy-na-kolkach-z-trzonkiem-drewnianym-2039_1.jpg

a potem zgrabialam, ale ty pewnie nie masz jeszcze suchej warstwy do wyczesywania jak trawnik zeszloroczny...

no właśnie zeszłoroczny to na przyszły rok bedę to musiała zrobic. ale em nie pójdzie na taki sprzęt, juz zapowiedział że jak ma to robic to kupujemy elektryczny a ja nie przymuszam nawet bo musze z nim w kwestii ogrodu postepowac delikatnie zeby nie zrazić za bardzo
Z Pszenicznej ... 08:10, 24 mar 2016

Do góry
AgataP napisał(a)

Właśnie mi odpisała babka
Jarząb który mnie interesuje 250 cm 140-180 zł no to trzech od razu sobie nie strzelę

muszą mieć całkiem sporego a tobie sie przeciez nie spieszy, może poszukaj dalej mniejszego?
one chyba szybko rosną?
napisalam do nich o to co mnie interere, ciekawe jakie ceny
Ogród z pergolą 08:06, 24 mar 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

eeeeee?tam nie ma w planach chwastów

nie ? no patrz, ja chyba musialam niechcący zaplanowac bo u mnie ich od groma...
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 08:05, 24 mar 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

oo to bardzo szybko..no ciekawe co wymodzi

To jest moje małe marzenie-będę do niej dzwonić w przyszłym tygodniu.
Ogród z pergolą 08:05, 24 mar 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

aż mnie nosi żeby leciec grabkować, uwielbiam takie prace.
mloda pojdzie spac myslę dzisiaj ok 9 bo wstała o 5:30 :/ to lece działać!

ja robilam takim
http://static5.rolmarket.pl/pol_pl_Wertykulator-aerator-trawnikowy-na-kolkach-z-trzonkiem-drewnianym-2039_1.jpg

a potem zgrabialam, ale ty pewnie nie masz jeszcze suchej warstwy do wyczesywania jak trawnik zeszloroczny...
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 08:04, 24 mar 2016

Do góry
kasja83 napisał(a)
No dziewczyny zacieram kolanami-ale myślę, że może przyszły tydzień coś dostanę.

oo to bardzo szybko..no ciekawe co wymodzi
Ogród z pergolą 08:01, 24 mar 2016

Do góry
Kasya napisał(a)

a kto bedie pielił ?

eeeeee?tam nie ma w planach chwastów
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies