No były ale tylko po 1 opakowaniu na karton towaru. Udało mi się wyszukać. Ja z kolei nie widziałam wtedy Liatry kupiłam w tym tygodniu ale 10 szt w opakowaniu. Mają w tym tyg też nowe cebule i kłącza.
A propo stokrotek tez miałam w tamtym roku i potwierdzam ,że rozrastają się szybko. W tym roku tez posadzę. Miałam biało - różowy duet.
Tak jedna wystarczy. U mnie donica przed domem stoi w ciepłym zaułku, od południowo zachodniej strony. Podlewałam systematycznie i ze dwa razy w sezonie zasiliłam florovitem.....wytrzymały do początku lipca.
Aparat trochę przekłamuje kolory. Te przed domem były ciemnoczerwone z żółtym środkiem. A te na tarasie kupowałam w moim najbliższym sklepie ogrodnixzym, one były ciemno- i jasnoróżowe ale dużo, dużo większe od tych msrketowych, no i później je kupowałam.
Aniu
Ta rabata jest długa ... ma coś koło 15m ... posadziłam na niej ML, rozchodniki, berberysa bagatelle z hostami (ale to nie jest udany duet) i krwawniki ... czyli inaczej niż w projekcie
Brzóz jest 7szt.
W tej donicy posadziłam jeden cały pakiet stokrotek. W tym markecie jak i w innych sprzedawane są kwiatki w takich plastikowych wytłoczkach z rączką. Było tam chyba 8 malutkich sadzonek....a może 10, ale były naprawdę maleńkie.