Agata dzwonek ten kwitnie około miesiąca - półtora, czasami pojawiają się kwiaty białe albo różowe, warto go mieć w ogrodzie jego duże dzwonki potrząsane fajnie szeleszczą u mnie już przekwitł, zostawiłam nasienniki żeby dojrzały i same się wysiały, pokazuje się wtedy w różnych miejscach w ogrodzie.
Teraz jest czas róż, można podziwiać, wąchać i fotografować, ten rok wyjątkowo im sprzyja
Przy dębolistnej rośnie świerk Koster.Wiem, wiem ,że jest taki nie równy.
On trochę tak koślawo rośnie. Może na drugi rok na wiosnę go podrównam.
Zaraz pójdę do ciebie zobaczę.No ponoć pamięć trzeba ćwiczyć
Wypatrzyłam żmijowca u ciebie. Taki dorodny, więc na glinie chyba sobie dobrze radzi. To taki zwyczajny? Czytałam, że jest dwuletni. Czy ty go co roku siejesz?
A za podpowiedziany sposób dziękuję. Skorzystam.
Kasia od poniedziałku jeszcze ani razu nic nie zrobiłam w ogrodzie -wracam z pracy padnięta na pysk -zaczął się sezon urlopowy ,a roboty nie ubyło
wkurzają mnie chwasty -ale niestety nie mam na nie siły
dziękuję za komplementy
Buziaki
Ula dziękuję bardzo
to teraz może w końcu uda nam się umowić na spotkanie ?
macierzanka też czeka na Ciebie
Balerina w tym roku bardzo czaruje. William to jeszcze młoda róża, bardzo podobają mi się jej kwiaty - ale które mi się nie podobają ??
Róża Palais Royal, siostra Edenki. Bardzo silnie rosnąca róża o pięknych, dużych kwiatach. Ju ż skradła moje serce. Źle ją oplotłam na stelażu i sąsiadka podziwia jej piękno