po trosze tak, po troszę Zetkową rabatą z rozplenicami i rozchodnikiem. U mnie doszedł jeszcze kabaret by rozjaśnić matę i żurawka, może dosadze tam jeszcze jeżówki takie same jak mam w donicach jasnoróżowe pełne.
na pierwszej focie jest limelight, na drugiej vanilla, na trzeciej bliżej lewej strony są wsadzone trzy gracilimusy za nimi 2 variegatus. Morningi mam w innych miejscach. Magical nie mam
oooo Marzenko jeśli Cię to ucieszy to na mszyce robiłam 3 razy oprysk, na miodówke bukszpanową, czerwce, grzyb na bukszpanach, przędziorki, skoczka i nie były to opryski interwencyjne tylko konieczne...
REni masz rację spotkanie było niezwykle sympatyczne, a trawka zieloniuka, nie tylko miło się na nią patrzy ale i chodzi bosą stopą. Jaśkowi ciężko buty założyć
Dziękuję za Twój głos Wszystkie moje rabaty są nasłonecznione tylko podjazd jest w półcieniu. Rabata przy tarasie i za domem jest rabatą południową więc słońce tam pali strasznie.
a ja podzielam Izowe zdanie jakem Cię ujrzała to aż westchnełam z zachwytu... Co do Maksyma to M mnie już od dłuższego czasu molestuje by go do jakiejś agencji zapisać, ale że się nie interesowałam tematem to nawet nie wiem gdzie warto by coś z tego było