Ja jak oglądam moje fotki ogrodu z 2014 roku, to wstyd mi, że się nimi zachwycałam
Tyle zmian na lepsze.
Reniu, u ciebie ten wgłębnik - kącik tak bardzo mi się podoba , niestety nie mam na taki kącik miejsca. Szkoda, bo bym kopiowała
Reniu, czy ten przekwitły krwawnik ma nasionka? Może zebrałabyś mi kilka przekwitłych kwiatków w torebkę?
Właśnie chciałam się pytać u ciebie, jak długo kwitł?
Czytam, żeś przeziębiona ... Zdrówka życzę
Masz pięknie. A werbenę siałaś do gruntu, czy na parapecie?
To chyba bardo dobry pomysł. Ja muszę wysadzić z doniczek bukszpany. I nie wiem, czy te maluchy sadzić już na miejsce stałe, czy jeszcze na rozsadnik. ?
też to przeczytałam
ale poczekam, chociaż na szybko jeszcze sprawdziłam, że jakoś rok temu w połowie września jego hortki silverki były już zaróżowione, więc chyba jest ok ale poczekam na potwierdzenie
Ana, podpowiedz, gdzie posadzić czosnki?
Może jakieś pismo obrazkowe w podpowiedzi?
A tak wogóle to od momentu, jak nastał wrzesień, wszystkie wątki zwolniły, jakby wszyscy do szkoły poszli
Ewuniu, zakupy świetne. Berberysy fajnie będą pasować do tych hortensji.
Całe zestawienie super. Też bym nie mogła doczekać się sadzenia
Gratuluję na 400 stron. Buziaki kochana
Kasiu, wczoraj wracaliśmy od lekarza i zrobiliśmy nalot na dwie biedry. W pierwszej upolowałam drugiego Everesta, a w drugiej byłam strasznie zdziwiona nową dostawą. Na półce stało pięć paczek czosnków Gladiator. Bez zastanowienia wrzuciłam do koszyka
Z czym je sadzić? Podpowie ktoś?
Olga, przeczytałam o nawałnicy. Czasami nam się wydaje, ze to się dzieje u innych, zawsze mamy nadzieję, ze nas pewne rzeczy nie dosięgną. dlatego współczuję ci przeżyć, no i kosztów związanych z nowym dachem. To wcale nie mały wydatek. Ale możecie się cieszyć, ze jesteście cali. Nowa rabata będzie się ładnie na wiosnę prezentować. Pamiętaj tylko, ze hortensje ogrodowe- się nie tnie, a bukietowe przycina kaskadowo wiosną, aby się zagęściły
Dobra decyzja z różami - zostawić na zimę do analizy. Mi się tak pozmieniały gusta, że co tydzień wybierałabym inne. Zamówiłam 5 sztuk i nie zaglądam do koszyka, aby znowu nie zmienić zdania Kobiety bardziej są chyba niezdecydowane
Tobie będzie łatwiej. Sebek kiedyś napisał, że dla faceta są tylko dwa kolory: ładny i brzydki