OJ Irenko dopiero teraz dotarłam... może się naraże, ale właśnie to jeden z głównych powodów że nie mam psa... pomimo tego, że dzieci by chciały. Mam kota ale przez przypadek bo znaleźliśmy maleńkie kuleczki. U sąsiadki mają psa i pokopane, poniszczone, u drugiej sąsiadki też porobione zasieki p/psowe by pies na rabaty nie wchodził.
Aniu jakiś czas mnie nie było ..... i dopiero teraz nadrabiam zaległości
Tak dokładnie o t wymiary mi chodziło ... jeśli to nie problem może nie byc dokładniutko pi razy drzwi bedzie ok
A tak wogóle to rabata na forncie jest super już teraz ... wiem Danusia ma inne zdanie , ale ona jest profesjonalistką i patrzy na nią inaczej niż ja prosty amator zieleni
Ale propozycja od Loosiuu z przeciągnięciem obwódki bukszpanowej
jest niezła
Co do wypełnienia rabaty się nie wypowiem, może coś inni podpowiedzą
Ja tam się nie znam... ale są różne dysze, ja mam te które dają dużo wody w krótkim czasie. Czytałam ostanio, że trawnik potrzebuje regularnej porcji wody. Po dwóch tygodniach widzę że nie jest źle
Mam 4 sekcje w trawniku i sobie poustawiałam od 15 do 30 min.... Ale lałam.... Juz rozumiem skąd moj rachunek za wodę.... Ale czytałam, ze trawnik lepiej co drugi dzień intensywniej niż tak często i mało... Wiec jak jest dobrze???