Rzeczywiście. Spotkanie u Bogdzi to wyjątek był Niestety ostatnio taki smutny wniosek mi się nasunął że... Szewc bez butów chodzi Córa chciała moje zdjęcie bo tworzyła książkę o rodzinie i lipa Ni ma Ostatnie sprzed dziesięciu lat, akty zresztą- średnio przydatne w tym przypadku Oj Asia, kusisz tym szampanem. Jak ja bym się teraz Cavy napiła Uwielbiam
jopiesz tez w szpilkach?
Uwielbiam te pogaduchy nie na temat. Czuję że wy teraz przy winku tak lecicie
Nie mam innych ... na drzewa przecież zbieram
Etniczny pasek zapamietam. Obcasy zakazane co by nie strofowac ja w trampkach sie wybieram
Łoj tam łoj tam, poznamy się przecież. Sebek to wiadomo. Ren to wysoka laska- pewnie jako jedyna będzie na obcasie 13 cm. Asia... będzie taszczyła pod pachą beton... A mnie nikt nie pozna bo... nie istnieję :'( Nie ma mnie na spotkaniowych zdjęciach Ale jak coś to 5 kilo optyki na szyi uwieszone na czerwonym etnicznym pasku
Haha soczewki zaloze a beton za paznokciami zamaluje lakierem-granatowym
A nie wiem Za to wiem, że ma dużo fajnych pomysłów, chętnie wszystkim pomaga i jest królową betonu
Kolejna burza mózgów się szykuje Ale co się dziwić wiosna się zbliża przecież Pozdrawiam
Kochani mnie nie będzie na Gardeni - za daleko trochę ale poproszę o wyczerpującą fotorelację
Reniu coś się wymyśli bliżej wiosny Asia nie nosi przypadkiem okularów na nosku?
szoruj jutro do fryzjera bo nikt cię nie pozna
I jak kojarzę to z okularami
Będziemy szukać irokeza Renia - my się widzieliśmy już u Szmitów, zresztą w moim przypadku identyfikator bez sensu... tak wszystkim już tu zalazłem za skórę, że każdy mnie kojarzy
nie lubisz randek w ciemno? Ja bede na tajniaka
Żarty żartami ale jakby tak każdy miał identyfikator to bym się nie obraziła
znaki rozpoznawcze hand made