Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Polinka"

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:44, 24 cze 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Reniu, jestem pod wielkim wrażeniem ile siły i pracy już włożyliście w ogród! Trawnik perfekcyjny.

Miło mi bardzo słyszeć takie słowa
Muszę przyznać, że nie było lekko ... ale za to teraz satysfakcja ogromna

Moja codzienność - ogród Oli 22:16, 24 cze 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Słońce miałaś? Szczęściara

Ewidentnie zaczynają ruszać Twoje limki...ale na szczęście nie jest to jeszcze jakiś póżny etap więc pocieszyłam się

coś tam było ale niewiele... w czerwcu chodzić w polarze to jakaś masakra... ale wykorzystałam czas na cięcie buksów.
Nawet nie wiesz jak czekam na hortki
Leśne Wzgórze 21:46, 24 cze 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Ania uwielbiam ten Twój prywatny las

Też go lubię, mimo wszystko...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 20:38, 24 cze 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Też walczysz z nornicą??

walczę? masz jakiś sposób skuteczny? ja ciągle przegrywam dała ci marzenka ten naimar? wyslesz na priv mi?
Ogród Mirelli 18:44, 24 cze 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Mirelka czy ty używasz jakiś nawozów do trawnika? Ja do tej pory tylko w płynie ze wzgledu na psa ( jakoś boję się tych granulek, że się nie rozpuszczą całkowicie a psiak po tym biega) ale dużo czasu zajmuje rozrabianie i podlewanie całego trawnika konewką...Jak Wy sobie z tym radzicie?

Paulinko trawnik był nawożony nawozem Substral w granulkach i raz był posypany azofoską proszek.
Jak wiesz też mam dwa psy i małe dziecko, ale nic złego się nikomu nie stało. Po rozsypaniu nawozu od razu jest trawnik podlewany. My dużo podlewamy trawę w gorące dni dwa razy dziennie, a w ciepłe raz dziennie chodzą dwa zraszacze, więc nawóz szybko się rozpuszcza.
Teraz trawa będzie dożywiona Biohumusem

W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 18:41, 24 cze 2015

Do góry
polinka napisał(a)

...

A z tymi chudakami to tylko trzy: Ewka, Kasiek i Betka Ale spokojnie trzeba się ostro wziąść za siebie i dogonimy panny

A to przepraszam...
Moja codzienność - ogród Oli 18:17, 24 cze 2015

Do góry
Słońce miałaś? Szczęściara

Ewidentnie zaczynają ruszać Twoje limki...ale na szczęście nie jest to jeszcze jakiś póżny etap więc pocieszyłam się
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 18:15, 24 cze 2015

Do góry
Tess napisał(a)
Kurcze, skończcie tę dyskusję o kg, bo doła mam, a jak będzie za głęboki, to się nie wygrzebię

Tesska coś dzisiaj masz ciężki dzień To za piwonie Ci się obrywa, gdzie indziej czapkę niewidkę wkładasz, tutaj dołka chcesz łapać...
Najlepiej zabrac się do łopaty i dołki zakopać
Zakątek z fioletową ławeczką 17:44, 24 cze 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Doniu, jakie trawki będziesz dzielić?

Polinko, wszystkie jakie się da W niedzielę są u nas targi rolnicze i mam nadzieję tam coś kupić. Gdybym wcześniej wiedziała, to bym sobie podzieliła carexy
Moja codzienność - ogród Oli 17:30, 24 cze 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Będę wdzięczna bo u mnie zero kwiatków

coś zaczyna się dziać
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 17:14, 24 cze 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Dziewuszki, na pocieszenie dodam, że to każdy przechodzi taki etap na forum...no chyba, że od razu ma ładnie to tylko się chwali
A taki odwyk od forum czasami dobrze robi...jak to mówi Marta Zielona-policz do 10 i wracaj

A z tymi chudakami to tylko trzy: Ewka, Kasiek i Betka Ale spokojnie trzeba się ostro wziąść za siebie i dogonimy panny

to musisz się podzielic cud dietą z nami

Fajny ten tekst Zielonej Marty - w ogóle ona tez fajna.

Ja musze chyba dla poprawy nastroju zacząć myśleć nad rabatą frontową, bo ledwie jestem w stanie przejść koło niej nie odwracjąc wzroku, tak mnie wkurza.
ale to nie mój wątek, sio stąd.
Zakątek z fioletową ławeczką 17:07, 24 cze 2015

Do góry
Doniu, jakie trawki będziesz dzielić?
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 16:59, 24 cze 2015

Do góry
jalos napisał(a)

Asia, ja Cię rozumiem...
też przeżywam te katusze codziennie
Rozważam odwyk, bo depresja mnie dopadnie.
Chodź, przytulę Cię

A i jeszze chciałam napisać, że dziś się dowiedziałam, że tu same chude tyczki są - to tak na dobitkę mialam.

Dziewuszki, na pocieszenie dodam, że to każdy przechodzi taki etap na forum...no chyba, że od razu ma ładnie to tylko się chwali
A taki odwyk od forum czasami dobrze robi...jak to mówi Marta Zielona-policz do 10 i wracaj

"W kolorze blue" 14:28, 24 cze 2015

Do góry
polinka napisał(a)

No właśnie obczajam, która mieszka bliżej Zakupy robią w Lęborku a to przecież rzut beretem

Ha ha..bo ja mam 50km do Lęborka... i jak jadę do trójmiasta to wdeptuję do tej szkółki po drodze
"W kolorze blue" 14:13, 24 cze 2015

Do góry
siakowa napisał(a)
a kto jest z Łeby?

No właśnie obczajam, która mieszka bliżej Zakupy robią w Lęborku a to przecież rzut beretem
"W kolorze blue" 14:12, 24 cze 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Chcę do Łeby!! Tylko na weekend Tyle czasu Was czytam i nigdy nie doszłam, że Wy z tych rejonów...

Ode mnie bliżej do Ustki , Rowów
"W kolorze blue" 14:11, 24 cze 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Chcę do Łeby!! Tylko na weekend Tyle czasu Was czytam i nigdy nie doszłam, że Wy z tych rejonów...
a kto jest z Łeby?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 14:10, 24 cze 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Ja nie znam się na różach ale jakoś muszą je rozmnażać Juzia musisz się zainteresować tematem podziału róż...nie wiedziałam, że one w cenie czterech trawek

Dać się da....ale to wyższa szkoła jazdy z tymi cennymi odmianami
Tak mi się wydaje
Może jak się będę mega nudzić to zacznę kombinować z rozmnażaniem róż....ale raczej wątpię.

No ceny kosmiczne niektóre mają. A traf chciał, że wszystkie które mi się podobają mają ceny kosmiczne
"W kolorze blue" 14:09, 24 cze 2015

Do góry
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 13:59, 24 cze 2015

Do góry
Juzia napisał(a)

Nie! Ważniejsze to nie! Never!
Ale droższe I żeby kupić jedną różę, to muszę sobie odmówić czterech trawek.
I trawki można dzielić...a róż to chiba nie bardzo...

Ja nie znam się na różach ale jakoś muszą je rozmnażać Juzia musisz się zainteresować tematem podziału róż...nie wiedziałam, że one w cenie czterech trawek
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies