Ogród z fortepianem
19:29, 20 cze 2020
Co tobią normalni ludzie jak pada? Siedzą w domu.
A co robią ci trochę mniej normalni?
A to:
Wczorajsze zadzieranie darni
Dzisiejsze sadzenie
I zdjęcie z drugiej strony
Większość roślinek własnych poprzesadzanych z innych miejsc: trzmielina z których zawsze robię kulki, porozsadzane żurawki, bukszpany king midas i bukszpan, który w zeszłym roku był tak paskudny, że tez w zeszłym roku zrobiłam z niego bonsai (tez było paskudne) a w tym roku cudownie poprzerastał i zaczął fajnie wyglądać, wiec dostał uprzywilejowane miejsce
Dokupiłam 2 liliowce red magic i dwa stella d’oro i dwa klony palmowe artropurpureum- było dość tanie, wiec sie skusiłam. Brakuje jeszcze elementu głównego- świdośliwy - pewnie przyjdzie na początku tygodnia. Wybrałam odmianę Martin bo jest bardziej kompaktowa Za 3 lata pewnie bedzie to dobrze wyglądać
A co robią ci trochę mniej normalni?
A to:
Wczorajsze zadzieranie darni

Dzisiejsze sadzenie

I zdjęcie z drugiej strony

Większość roślinek własnych poprzesadzanych z innych miejsc: trzmielina z których zawsze robię kulki, porozsadzane żurawki, bukszpany king midas i bukszpan, który w zeszłym roku był tak paskudny, że tez w zeszłym roku zrobiłam z niego bonsai (tez było paskudne) a w tym roku cudownie poprzerastał i zaczął fajnie wyglądać, wiec dostał uprzywilejowane miejsce