ja podzieliłam w zeszlym roku 150 cm proso na 4 części czerwiec/lipiec...przewiozłam na drugi koniec miasta w temperaturze 40 stopni celcjusza i posadziłam...liście okapły więc uciełam żeby nie leżały na ziemi, po kilku tygodniach wyrosły nowe, juz nie wysoko ale zyją wszytskie 4 części
Mirelka czy ty używasz jakiś nawozów do trawnika? Ja do tej pory tylko w płynie ze wzgledu na psa ( jakoś boję się tych granulek, że się nie rozpuszczą całkowicie a psiak po tym biega) ale dużo czasu zajmuje rozrabianie i podlewanie całego trawnika konewką...Jak Wy sobie z tym radzicie?
A nawet więcej Wydaje mi się, że Ice Dance to w tym roku chce wygrać konkurs na najszybciej rozrastającą się trawę...nie żebym narzekała ale mógłby szepnąć słówko ML o konkursie
Myślę, że czosnkom przysłużyła się dobra gleba. Tam jest praktycznie ziemia workowa, którą kupiłam dla hortensji.
W tym roku nic a nic nie nawoziłam. No może oprócz hortek, bo zostało mi trochę nawozu z zeszłego roku, więc podlałam dwa razy.
O przepraszam... trawnik nawoziłam
ja też go widzę
nie wyobrażam sobie fachowców... gdyby nie eM nie miałabym połowy z tego co mam
Największą satysfakcję daje samodzielnie wykonana praca
Kocham pracę w ogrodzie dlatego spędzam w nim każdą wolną chwilę a wsparcie bliskiej osoby jest bardzo ważne, bez tego ani rusz. Nie robię tego dla siebie a dla nas by po ciężkiej pracy miło się odpoczywało