A ja tam nie wierzę w takie długoterminowe prognozy
Jolu zastanawiam sie nad paleniskiem do wgłębnika ... Podoba mi się bardzo Twoje ... powiedz mi czy jesteś z niego zadowolona?
Aniu a Ty masz glinę czy raczej piach? Ja w niektórych miejscach miałam bardziej gliniastą ziemię więc dodawałam tam piasku i przekopywałam żeby ją rozluźnić
Haha jak znajde kogos kto spawa stal nierdzewna to pewnie rekodzielo choc taki wiekszy rizmiar zawsze na zamowienie jest.sztuka by nie zaplacic jak za zboże
Planuje cos takiego jak kokosi.by moglo byc i ogniski i by zastepowalo tez gril.palrnisko chce duze takie 1,5x1,5 matera .ruszt tez zaczej większy ale jaki dokladnie jeszcze nie wiem.
Nasze beda przytwoerdzone do murkow.drewno wiadomo bedzie sie starzec ale taki jego urok.bedxie pomalowane bialym sadolinem.ale siedzisko zawsze na zime mozna zafoliowac
Haha nam poduch niepotrzebne.mamy takie osobiste
Poza ty chowanie,dzeszcz...to nie dla mnie.
Inspirke na rewno pod lawka? W glowie.albo poczekaj cos chyba gdzies mama.musze poszukac...
Nie wiedziałam, że bergenia może nie zakwitnąć ... a u mnie to raczej półcień będzie miała ... spróbowałabym z nią tylko nie wiem jakiej odmiany szukać
No właśnie nie wiem ... eM chce zrobić takie dwie proste ławki w jednym rogu wgłębnika dł podobna jak u Ciebie ułożone pod kątem 90stopni ... cos takiego jak Ty myślisz ... z tym, że my chcieliśmy ułożyć na tych ławeczkach poduchy ... u nas nogi będą widoczne ... a pomysł z drewnem jest ciekawy
Masz jakąś inspirkę?