Po wczorajszej ulewie moje limki leżą (znaczy kwiaty leżą).
Podzielcie się doświadczeniami - co zrobić, żeby je podeprzeć. Podwiązać?
Paliki jakieś (nie ma przy nich siatki czy ogrodzenia, do którego możnaby je przywiązać).
Ja mam len i jestem z niego zadowolona. Dostałam małą kępkę od koleżanki a teraz mam dużo więcej, bo łatwo się wysiewa Śliczny niebieski akcent na rabacie
Pomysł mam Białe
Ile - nie wiem, nie kupiłam jeszcze.
Muszę się najpierw uporać z sadzeniem trawek, bo wczoraj - tadam! - przyszły kolejne!
A wczoraj sadzić nie mogłam, bo u mnie burza po 18-tej była i lało potem długo.
u nas też leje! czyli białe, no jestem ciekawa, jak juz coś zrobisz, popatrzę i z trawek też bym się cieszyła; dziewczyny pisały, że 30.09 jest w Wojsłąwicach festiwal traw, chyba pojadę
Dzięki Tess za odwiedziny. Od taczek ręce będę miała dłuższe o kilka cm. Jak małpka jakaś - nie obrażając małpek oczywiście.
Co do nasadzeń Danusi - chyba masz rację - można wpaść w kompleksy. Mogłam mieć dorodniejsze drzewka - ale nie zataką cenę. Horror.
Gosia, ta siatka rzeczywiscie strasznie pozarywana.
Ale - niezleżnie od tego, co w koncu postanowisz - ja bym ją wyprostowała trochę
Linka stalowa, albo drut rozciągnąć wzdłuż na jej górnej wysokości, napiąć, ile się da, obcęgami podczepić siatkę i zawinąć te końce siatki na drucie.
Oj, nie wiem, czy coć zrozumiesz.
I wówczas matę dałoby się przywiązać I pomiędzy szmaragami przerwy na coś innego zrobić
Kolor jest git! I szybko rosną! Nie dołuj się, to tylko moje zdanie, może nie powinnam pisać... ale ciut drogo za nierozkrzewioną sadzonkę (moim zdaniem. Kurczę Tess serio? Moje się rozkrzewiły, ale nie rozsadzałam bo ciągle mi się wydaje że nie ma z czego
kolor jest git!! Sadź i czekaj do wiosny
pozdrawiam!!
Karolinko ja za swoje dawałam 10 zł, to dopiero szok!
ale ja tylko napisałam, dlaczego agroturystykę odpuściliśmy
Nie oceniam turystycznych upodobań Polaków, bo to ich wybór i ich pieniądze
Zresztą, uczciwie mówiąc, to baza turystyczna u nas taka sobie jest Pewnie też dlatego, że klimat mamy, jaki mamy (krótkie lato), położenie geograficzne, takie sobie, góry na południu, morze na północy, a powinno być całkiem na odwrót
I za granicą - póki co - taniej, i obsługa lepsza