dziewczyny własnie szukam szałwi z ubieglego roku dla porównania bo rozrosła się strasznie, ta 'z brzegu zakwitła i jest niska, ale te które są w środku rabaty poszybowaly i wzwyż i wszerz ale jeszcze nie kwitna maja tylko pąki
Powinnam iść do pracowni popracować a mniii się nie chcę
na rabacie z jodłami, gdzie wiosna były różwe tulipany teraz żądzą między innymi kossańce i szałwia
Miałam dzisiaj napiety grafik popołudniowy i n
ie zdążyłam przed deszczem i burzą ... no bo kto 'normalny' jeździ do ogodniczego 'pod chmurką' gdy pada? NIc jutro pojadę i kupię Dokladnie nie przyglądałam sie wczoraj tej Perorvskię ale cos tak mi świta że ona jakaś taka była drapakowata U mnie slońce jest CODZIENNIE tylko w przerwach pada
Karolina one są duże gdzieś ok 30cm to świecące kule ludowe, kupowałem w tamtym roku na Allegro gdzieś ok 20-30zl ale namiary dokładnego Ci nie podam bo nie mam ...
Aniu mam to samo
Barbulę testuję, może stanowić fajny akcent np. przy hortensjach, a przetacznikom się nie oparłam i wczoraj sobie na próbe zamówiłam
Tylko jakos tak zauważyłam że u mnie byliny głównie fioletowe, niebieskie i białe musze chyba jakiegoś długokwitnącego pudrowego różu wyszukać... może macie jakieś propozycje?