gdzie nabyłas takie piękne serwetki?
Mowę odejmuje, ja nie wiem jak można tak pięknie wszystko dobierać, jedna roślina podkreśla urodę drugiej, nie wspomnę już o architekturze ślicznie
Gosiu, najbardziej niezawodna i milusia krajalnica do chleba, to nóż-piłka w ręku mężusia i - więcej już nic nie trzeba. Nóż z ręki mu wyjmiesz, schowasz na stojak lub do szuflady, a mężusia przytulisz, miły musi być, nie ma na to rady,
No jestem i czekam na chłopaków, właśnie wyszłam z ogrodu. Ostatnio mam korytarz czasowy tzw cebulowy między 16- 18 sadzę. Od środy posadziłam około 700 cebul na razie większość malutkich - krokusy, szafirki, irysy, tulipany botaniczne i małe narcyzy. Jeszcze czeka do posadzenia około 1000 cebul ale mam już plan, i wiem gdzie i w jakiej konfiguracji je posadzę.
co tam sebcio
pisałam juz gosi że nie wiem czy się mi uda bo mam gości od rana na dwa dni a na którą? 11? aktualne? jakaś lista jest?
to klonik?
taaaaa zabiłam dwie niedawno
Gosia jedziesz jutro na zlot Kapias?
zamia by jeszcze przetrwała, ona ma zerowe wymagania
Kupuj babę z cycem, sama bym kupiła chętnie. Zrobiłąs fotę?
U mnie trzyma.sie w domu tylko sansewiera i jeden storczyk
lubię Twoje fotki domowe, ogrodowe oczywiście też kiedyś czytałam Twój wątek na forum budowlanym, dla mnie kopalnia inspiracji, kiedyś byłam na bieżąco, muszę znowu zajrzeć
piękne kwiaty
Rzeźna mnie rozwaliła . Rzeźna goła baba z mega cycem.
pewnie dołozyli do palety Ensaty, bo biadoliła im przez telefon że chce rabat.
bo takie to piekne
byłam osobiście co z tego jak właściciela nie było buka wydała pracownica a liście gdzieś przepadły