Co ty Ania? Nie poddawaj sie jakims nastrojom. Jak jest zdrowie to nie mozna sie zalamywac. Popatrz co stworzylas kolo siebie takie piekne cacko ogrodowe.
Tutaj na tym forum ludzie maja rozne rozterki i ze wszystkiego wychodza.
Witam bardzo ladnie. Zetnij trawe bo za wysoka. Przy takim podlewaniu z nieba trzeba kosic conajmniej co tydzien jak chcesz miec ladny trawnik teraz i w przyszlosci.
Nie zostawiaj na zime wysokiej trawy bo wylezy.
3/4 dnia w sloncu. Przesadze go wiosna aby slonce mialo przez caly dzien to zobaczymy. Inna sprawa, ze w tym roku u nas malo slonca wiecej dni deszczowych.
Jestem na twoim wątku na str. 756 masz proso rózgowate Squaw powiedz ile lat u ciebie to proso jest i gdzie rośnie w słońcu czy w półcieniu.
Dlaczego pytam mam 4 rodzaje pros 2 z nich to o liściach czerwonych np. proso Shenandoah i jak było mAŁE to liście miało czerwone czym większy krzak liście robią się zielone.
Ladny jest ten miskant Siux on wysoki jest ile jest u ciebie.
Radziu zobacz proso rózgowate Squaw u Zbyszka Działka prawie w Borach Tucholskich na str 756 u niego to proso ma odpowiednie kolory takie jak opisują.
Nie wiem od czego to zależy. U mnie też zamówiłam przez internet przysłany końce liści do połowy bordowe później w miarę wzrostu liście zrobiły się zielone.
Kiedyś też uciekałam na widok mysz.A teraz już Fiona mnie z nimi oswoiła.
Także widzisz i portreciki mogę im zrobić
O tak, na jesieni trzeba na myszki uważać.Bo potrafią wejść do domku.Teraz jak mam Fionę to już nie.Ale kiedy bywało,że jakaś weszła.Też rozkładałam trutki.A teraz i ze wglądu na kotkę nie mogę i nie mam takiej już potrzeby.
Fiona dobrze pilnuje działki.
A patrz,ą moja Fiona wcale nie chce leżeć w tej kocimiętce.A mam ją posadzoną w kilku miejscach.
To widzisz,że użyczenie tej kocimiętki, kotek ci prezenty pod drzwi balkonowe.
Jak tam słoneczko już masz ??
Clematis Jan Paweł II - w tym roku zakwitł wcześniej dwoma kwiatkami.A teraz namyślił się na więcej
Ten skrot to Karl Foster? Jezeli tak to on taki piekny na fotach.
Ty wiesz najlepiej cze byl ladny w tym miejscu. Molinia ladniejsza i rozjasnia to miejsce. Zreszta masz na innych rabatach molinie i fantastycznie wyglada.