Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi 2017

Ogród Małej Mi 2017

wiunia 21:09, 21 wrz 2017

Aneczko trzymam kciuki za bardzo dobry obrót spraw, które Cię niepokoją. Dobro powraca, więc jeśli chodzi o Ciebie to raczej bujnie w Twoją stronę lada moment. Dla ogrodowiskowej społeczności ( większość z nas zna Cię niestety tylko wirtualnie) nigdy nie szczędziłaś - DOBREGO!
ElzbietaFranka 14:05, 26 wrz 2017

Co ty Ania? Nie poddawaj sie jakims nastrojom. Jak jest zdrowie to nie mozna sie zalamywac. Popatrz co stworzylas kolo siebie takie piekne cacko ogrodowe.
Tutaj na tym forum ludzie maja rozne rozterki i ze wszystkiego wychodza.

Trzymaj sie kobieto.
Pszczelarnia 14:12, 26 wrz 2017

Anek,

wiesz, że nie umiem nic powiedzieć/napisać. Myślę o Was, bardzo często.
Zawsze może być gorzej i zawsze może być lepiej. I to jedyne co mi przychodzi do głowy. Ściskam Cię, Dzielna Kobieto!
Mala_Mi 17:20, 26 wrz 2017

ElzbietaFranka napisał(a)
Co ty Ania? Nie poddawaj sie jakims nastrojom. Jak jest zdrowie to nie mozna sie zalamywac. Popatrz co stworzylas kolo siebie takie piekne cacko ogrodowe.
Tutaj na tym forum ludzie maja rozne rozterki i ze wszystkiego wychodza.

Trzymaj sie kobieto.

Czasami nogami do przodu.. ze wszytkiego jest wyjście..
Gosiek33 06:53, 27 wrz 2017

uśmiechnij się choć chwilkę
18:31, 28 wrz 2017
Macham optymizmu życzę
dajana 23:10, 28 wrz 2017

Aniu nie było mnie całe lato, a może i dłużej.Chyba nie za dobrze u ciebie nad czym ubolewam ogromnie Nie wiem co cię trapi, wiem i czuje że to nie chandra to coś poważniejszego.Ktoś napisał że po burzy świeci słońce ,ktoś inny o huraganie. Własnie taki huragan jak nie tajfun, zmiótł wszystko w moim życiu .Dosłownie wszystko ,nie mam już nic .Został mi się tylko mąż bez nogi. Odcięli aby uratować mu życie Ale nie nad tym ubolewam, bez nogi można żyć.To jedynie wycinek tego co przyniósł mi ten rok .Cierpię, bardzo cierpię, ale się podniosę na przekór zasranemu losowi Nie poddam się tak łatwo i odwrócę tę zła kartę Takie jak my się nie poddają, mają tylko gorsze chwile, a potem ze zdwojoną siła walczą o lepsze jutro .Nie rezygnuję z marzeń bo tylko one i wiara mi pozostała. Ona zawsze dawała mi moc,niech daje ją i tobie.Tego mi nikt nie odbierze dopóki żyję .Nie wiem czy moje słowa podniosły cię choć odrobinę na duchu ,bardzo bym chciała aby tak się stało.Napiszę za trzy tygodnie aż przeżyję ostatnią rzecz najgorszą z która muszę się zmierzyć.Mam tylko nadzieję że nie pęknie mi serce i wrócę aby wyjaśnić ten tajemniczy po części opis .Szczerze cię przytulam Aniu. Dajana
Mala_Mi 10:40, 01 paź 2017

Jest jesień, od 3 dni skrobiemy szyby w aucie.. nie wiem keidy było ato, nie wiem kiedy zleci jesień..
Ponad 3 tygodnie zdjeć nie robiłam, wyskoczyłam chociaż te brzydkie białe zrobić..

Pszczółka - dziękuję za prezent.. posadziłam przedwczoraj.. mam nadzieję, że wybaczymi takie traktowanie ..

Dajana - nic nie pisze, bo słów czasami brak.. ale zo za dużo to i koń nie uciągnie

Gosiek - obejrzę jak znajdechwilę. z góry dzięki.

Ela -to nie nastroje..

Wszyscy - czasami ogód musi pójść na plan dalszy.. wygląda strasznie, ale ja nie lepiej.
Teraz ogarniam tzn nie ogarniam pracy (i to mnie martwi bardzo, bo bez pracy pójdziemy na bruk) .. i sprawy rodzinne - zdrowotne, które powodują, że nie mam czasu ani na forum, ani na pracę, ani na ogród.. nie mam czasu na nic.. Siadła mi psychika.. Wszystko czego nie tknę to pasmo porażek..
Wywiozłam trawę na punkt gdzie przyjmują, to auto dsię zepsuło.. Wyskoczyłam na chwilę, na dłużej nie mogę.. bez okularów, bez pieniezy i bez telefonu. Dobrze, że bluzę wzięłam.. Nawet głupie auto sie zepsuje. Jakieś fatum wisi nade mną.

Wrócę jak sie wszytko unormuje.. i jak przetrwam..

Pierwsze przymrozki musiałam odnotowac..
sylwia_slomc... 10:45, 01 paź 2017

Czytam u....., że się jeszcze bardziej pod górę zrobiło
Na pochyłe drzewo wszystkie kozy lezą... przykro to czytać...nie trać wiary w to , że będzie lepiej. Karta się musi odwrócić, ten 2017 do dooopy u większości jest, ale Tobie już za bardzo dopiekło...
mira 10:48, 01 paź 2017

Jadę do Rzeszowa to czytam a jadę zamiast w ogrodzie działać. Więc zaglądam i tyle co mogę cmok cmok miej sie dobrze