Ja chyba sobie w tym roku wianki na bramie odpuszczę Ale wpadłem wreszcie na pomysł na wianek na front Tylko nie wiem czy uda się mi kupić odpowiedni materiał? Dziś nawet bombki i jeden podkład sprayem potraktowałem
Danusiu, ja jestem osobą, która uwielbia rzeczy wyjątkowe Lubię mieć coś, czego nie da się szybko podrobić ani kupić w pierwszym lepszym sklepie A że szybko się nudzę to nie chcę powtarzać siebie, a tym bardziej całkowicie kopiować innych Np. przez ostatnie kilka wieczorów szukałem obrazów do wydrukowania i ciężko znaleźć coś, czego nie widziałem już u kogoś Dlatego nadal ramki stoją puste
Ty też tak zresztą masz Ciągle zaskakujesz i szukasz czegoś nowego
Wielki wianek? Chyba taki będzie wisiał na moich drzwiach O ile na coś nowego nie wpadnę, daję sobie jeszcze tydzień
No bez przesady Meble jak meble Choć dla mnie wymiana po 16 latach to wydarzenie Chciałam na olx wystawić stare, ale bojam się zostać w kartonach na święta
I... ciut świąt Choinka na froncie dostała lampki i bombki w nogi Spokojnie - zabłyśnie pewnie w Mikołajki I tak zawsze jestem pierwszy w mojej wsi z oświetleniem...