Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród pod górkę...

Mój ogród pod górkę...

Karol99 11:46, 28 lis 2015

Kacha123 napisał(a)

Nie lubię zimy, ale na dzień, dwa mógłby się śnieg pojawić jako dekoracja i żeby uwiecznić zimową odsłonę na fotach Pozdrawiam Polinko

A ja mam nadzieję, że na święta spadnie.
Sebek 13:12, 28 lis 2015

Gardenarium napisał(a)
Myślę, że idea dekoracji jest taka :

- przyjemny, odświętny dom i żeby nam się podobało. Nie chodzi tu przecież o zaskakiwanie, a o to, żeby mieć satysfakcję z samodzielnej dekoracji, a jak się uda to tym lepiej.

Jak się nie udaje to trzeba po prostu kupić, albo nic nie mieć, tylko choinkę.

Widziałam wczoraj w kwiaciarni cudne wianki, ale wielkie. Gdyby takie nie były, jeden bym kupiła do domu. Jak się samemu robi, nigdy nie wiesz jaki osiągniesz efekt. To takie małe ryzyko, ale nikomu nic się nie stanie

Danusiu, ja jestem osobą, która uwielbia rzeczy wyjątkowe Lubię mieć coś, czego nie da się szybko podrobić ani kupić w pierwszym lepszym sklepie A że szybko się nudzę to nie chcę powtarzać siebie, a tym bardziej całkowicie kopiować innych Np. przez ostatnie kilka wieczorów szukałem obrazów do wydrukowania i ciężko znaleźć coś, czego nie widziałem już u kogoś Dlatego nadal ramki stoją puste
Ty też tak zresztą masz Ciągle zaskakujesz i szukasz czegoś nowego

Wielki wianek? Chyba taki będzie wisiał na moich drzwiach O ile na coś nowego nie wpadnę, daję sobie jeszcze tydzień
malkul 19:31, 28 lis 2015

macham
ren133 09:25, 04 gru 2015

Sebek napisał(a)

Danusiu, ja jestem osobą, która uwielbia rzeczy wyjątkowe Lubię mieć coś, czego nie da się szybko podrobić ani kupić w pierwszym lepszym sklepie A że szybko się nudzę to nie chcę powtarzać siebie, a tym bardziej całkowicie kopiować innych Np. przez ostatnie kilka wieczorów szukałem obrazów do wydrukowania i ciężko znaleźć coś, czego nie widziałem już u kogoś Dlatego nadal ramki stoją puste

Wielki wianek? Chyba taki będzie wisiał na moich drzwiach O ile na coś nowego nie wpadnę, daję sobie jeszcze tydzień

A ja mogę mieć i zgapione ... byle mi się podobało, pasowało do wnętrza czy otoczenia, cieszyło jak na to patrzę a najlepiej nie tylko mnie ale i resztę członków rodziny Lubię podpatrywać innych i korzystać z ich pomysłowości ... ale faktycznie twórczość własna daje dużo satysfakcji
Wczoraj z córcią zrobiłyśmy sobie, zamiast ślęczeć przed kompem czy tV, bombki z użyciem papieru i szpilek ... a przy okazji pogadałyśmy sobie o tym i o tamtym

PS Jak tam salon?
Kacha123 09:29, 08 gru 2015

Karol99 napisał(a)

A ja mam nadzieję, że na święta spadnie.

Szalony optymista
Kacha123 09:31, 08 gru 2015

Sebek napisał(a)

Nie wątpię, że jeszcze wiele razy nas zaskoczysz
Muszę nadrobić, co u Ciebie
Kacha123 09:33, 08 gru 2015

ren133 napisał(a)

A ja mogę mieć i zgapione ... byle mi się podobało, pasowało do wnętrza czy otoczenia, cieszyło jak na to patrzę a najlepiej nie tylko mnie ale i resztę członków rodziny Lubię podpatrywać innych i korzystać z ich pomysłowości ... ale faktycznie twórczość własna daje dużo satysfakcji
Wczoraj z córcią zrobiłyśmy sobie, zamiast ślęczeć przed kompem czy tV, bombki z użyciem papieru i szpilek ... a przy okazji pogadałyśmy sobie o tym i o tamtym

PS Jak tam salon?

Własna twórczość cieszy, jak dobrze wychodzi Ja tam talentem nie grzeszę i często wychodzi parodia Ale może się jeszcze wyrobię

Salon czeka nadal na nowe meble i remont wiosną
Kacha123 09:43, 08 gru 2015

W związku z natłokiem wydarzeń rodzinnych, zdrowotnych i przedświątecznych przegapiłam pierwszą rocznicę pobytu na forum

Kochana Danusiu, dziękuję Ci za Ogrodowisko. Tutaj moja wiedza ogrodnicza wyszła poza przysłowiowe "zielonym do góry" Tu poznałam mnóstwo cudownych, ciepłych i miłych osób. Tu się śmieję i płaczę z Wami. Tu mogę liczyć na pomoc i wsparcie w gorsze dni.

Kochani, dziękuję Wam wszystkim za wspólny rok i liczę na Wasze towarzystwo w kolejnych latach
Kuba 09:53, 08 gru 2015

I my Kasiu dziękujemy za Twoją obecność z nami
Kacha123 09:55, 08 gru 2015

Kuba napisał(a)
I my Kasiu dziękujemy za Twoją obecność z nami

Ewcia, dzięki Miło mi mieć Cię w gronie znajomych