Danusiu, ja jestem osobą, która uwielbia rzeczy wyjątkowe Lubię mieć coś, czego nie da się szybko podrobić ani kupić w pierwszym lepszym sklepie A że szybko się nudzę to nie chcę powtarzać siebie, a tym bardziej całkowicie kopiować innych Np. przez ostatnie kilka wieczorów szukałem obrazów do wydrukowania i ciężko znaleźć coś, czego nie widziałem już u kogoś Dlatego nadal ramki stoją puste
Ty też tak zresztą masz Ciągle zaskakujesz i szukasz czegoś nowego
Wielki wianek? Chyba taki będzie wisiał na moich drzwiach O ile na coś nowego nie wpadnę, daję sobie jeszcze tydzień
A ja mogę mieć i zgapione ... byle mi się podobało, pasowało do wnętrza czy otoczenia, cieszyło jak na to patrzę a najlepiej nie tylko mnie ale i resztę członków rodziny Lubię podpatrywać innych i korzystać z ich pomysłowości ... ale faktycznie twórczość własna daje dużo satysfakcji
Wczoraj z córcią zrobiłyśmy sobie, zamiast ślęczeć przed kompem czy tV, bombki z użyciem papieru i szpilek ... a przy okazji pogadałyśmy sobie o tym i o tamtym
W związku z natłokiem wydarzeń rodzinnych, zdrowotnych i przedświątecznych przegapiłam pierwszą rocznicę pobytu na forum
Kochana Danusiu, dziękuję Ci za Ogrodowisko. Tutaj moja wiedza ogrodnicza wyszła poza przysłowiowe "zielonym do góry" Tu poznałam mnóstwo cudownych, ciepłych i miłych osób. Tu się śmieję i płaczę z Wami. Tu mogę liczyć na pomoc i wsparcie w gorsze dni.
Kochani, dziękuję Wam wszystkim za wspólny rok i liczę na Wasze towarzystwo w kolejnych latach