Edytka, te bombki mam już trzeci rok a nadal są sprzedawane w H&Y Też znów je widziałam i zastanawiałam sie kiedy w końcu wymyślą coś innego...
Co do kabli... Hm... No co mam Ci powiedzieć... Pewnie jeszcze troche powiszą... (Jak to w kawale Mąż do żony: No przecież obiecałem Ci, że to naprawię to nie musisz mi przypominać co pół roku)
Mam komplet takich sześcioramiennych, które wykorzystałam w tym przypadku i robiąc pierniki, a jak robię choinki piernikowe to używam drugiego zestawu gwiazdek pięcioramiennych, większych rozmiarów, wtedy te choinki z kolei lepiej wyglądają, jak udekoruję to wrzucę zdjęcie.
Zdam relację, ale trochę później, mam nadzieję, że w okresie międzyświątecznym uda je się pomalować. Teraz nawet nie będziemy ich skręcać (siedzisko i nogi przychodzą oddzielnie), bo to by było bez sensu, w kontekście tego, że wyjeżdżamy na święta.
i takie faktycznie są, szukałam odpowiedniego materiału ponad rok, mój eM już twierdził, że takiego jak sobie wymyśliłam to jeszcze nie wyprodukowali i gdy byłam już prawie zdecydowana na zakup w Eurofiranach poszłam do jednego salonu na obrzeżach swojego miasta i od razu wiedziałam, że ten i żaden inny... kiedyś pokazywałam jego zbliżenie, widziałaś?
wyglądają na takie bezobsługowe..może i ja coś znajdę zastępczego dla mojego lnu.Czytam o różnych mieszankach z nim w roli głównej i może w końcu dotrę do takowych.