Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lindsay80"

Życie w wiejskim ogrodzie 19:33, 20 gru 2015

Do góry
jest efekt, wiem, że takie zdjęcia ciężko zrobić i na pewno na żywo jest wielokrotnie lepiej!
Tu ma być ogród :) 19:32, 20 gru 2015

Do góry
ren133 napisał(a)

Ja w sobotę robiłam jeszcze pierniczki

W przyszłym roku zrobię na kilka dni przed świętami, żeby nie zdążyły zostać zjedzone
Tu ma być ogród :) 19:30, 20 gru 2015

Do góry
frezja napisał(a)

Podobnie Edytko jak my..ale białej kiełbasy tzw.wigilijnej nie odrzucę...uwielbiam mam w zanadrzu kilka ciekawych historii z dziećmi przedszkolnymi z gwarą w tle...wtedy nie rozumiałam

Oj, wierzę, że znasz dużo ciekawych anegdotek, dzieci są zawsze szczere i mówią czasem więcej niż my rodzice byśmy chcieli
Białej kiełbasy wigilijnej nie znam w ogóle.
Tu ma być ogród :) 18:10, 20 gru 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)

W nocy zrobiłam ciasto na pierniki z połowy porcji, a ponieważ wyjeżdżamy to mam luz w tej kwestii, planuję jedynie zrobić moczkę i makówki ale to już w środę, albo nawet rano w Wigilię, ciekawe czy ktoś się na to skusi bo nikt w rodzinie nie zna tych smaków.

Ja w sobotę robiłam jeszcze pierniczki
Mój ogród pod górkę... 17:58, 20 gru 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Ogród, który wcale nie poszedł spać, a to zdjęcie to na to świetny przykład!

Zwłaszcza chwasty! Jak zobaczyłam ile ich wyrosło przez ostatnie tygodnie, to jestem zszokowana! W zasadzie trzeba iść plewić
Ogrodowy song 15:28, 20 gru 2015

Do góry
już widać, że piękna jest, czekam jak ubierzesz.
Tu ma być ogród :) 15:00, 20 gru 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)

My właśnie nie pochodzimy ze Śląska, ale tu mieszkamy od wielu lat i stwierdziłam, że w końcu spróbuję zrobić coś tradycyjnego dla tego regionu.

Podobnie Edytko jak my..ale białej kiełbasy tzw.wigilijnej nie odrzucę...uwielbiam mam w zanadrzu kilka ciekawych historii z dziećmi przedszkolnymi z gwarą w tle...wtedy nie rozumiałam
Mój ogród pod górkę... 14:38, 20 gru 2015

Do góry
Kacha123 napisał(a)
I fotki z dzisiejszego zimowego ogrodu

[img

Ogród, który wcale nie poszedł spać, a to zdjęcie to na to świetny przykład!
Tu ma być ogród :) 14:26, 20 gru 2015

Do góry
Kacha123 napisał(a)

Hahaha! Dopiero jak napisałaś, to porównałam obie i widzę różnicę.
I nie wiem, czy nie zmienię decyzji, odpadnie czyszczenie kryształów. Dziękuję Ci, że pokazałaś tego lampiszona

Ja też swego czasu brałam pod uwagę modele z kryształkami, ale jednak u mnie te elementy nie pasowałyby do pozostałych lamp, no i właśnie czyszczenie kryształków mnie przerażało, bo co jakiś czas jednak trzeba to robić.
Tu ma być ogród :) 14:22, 20 gru 2015

Do góry
frezja napisał(a)

U mnie dzieci przedszkolne przynoszą na wspólną wigilię..ale jakoś przekonać się nie mogę do tych smaków;śląskie tradycje bardzo żywe i bez tych potraw się nie obejdzie.Z grzeczności troszkę zjadam..

My właśnie nie pochodzimy ze Śląska, ale tu mieszkamy od wielu lat i stwierdziłam, że w końcu spróbuję zrobić coś tradycyjnego dla tego regionu.
Tu ma być ogród :) 14:17, 20 gru 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Dziękuję Kasiu, trochę ozdób trzeba będzie dokupić bo przy dużej choince trochę ich potrzeba.
A lampa podobna, ale jednak inna bo ma 3 żarówki, a nie kryształki jak Ty planujesz, to jest Azzardo Cosmo Black

Hahaha! Dopiero jak napisałaś, to porównałam obie i widzę różnicę.
I nie wiem, czy nie zmienię decyzji, odpadnie czyszczenie kryształów. Dziękuję Ci, że pokazałaś tego lampiszona
Tu ma być ogród :) 14:13, 20 gru 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)

W nocy zrobiłam ciasto na pierniki z połowy porcji, a ponieważ wyjeżdżamy to mam luz w tej kwestii, planuję jedynie zrobić moczkę i makówki ale to już w środę, albo nawet rano w Wigilię, ciekawe czy ktoś się na to skusi bo nikt w rodzinie nie zna tych smaków.

U mnie dzieci przedszkolne przynoszą na wspólną wigilię..ale jakoś przekonać się nie mogę do tych smaków;śląskie tradycje bardzo żywe i bez tych potraw się nie obejdzie.Z grzeczności troszkę zjadam..
Coś jeszcze, coś więcej... 14:07, 20 gru 2015

Do góry
Piękne zbliżenia z ogrodu.
A dom gotowy na święta już w najmniejszych szczegółach, wstyd się przyznać, ale u mnie jeszcze daleko do takiego stanu
Tu ma być ogród :) 14:05, 20 gru 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Czarna lampa... Mam czarne, szkliwione donice i nie nadążam za ich wycieraniem... Ale wyglądają bardzo efektownie - tak jak lampa

zobaczymy czy będzie przyciągać kurz, ale nawet jeśli to przeboleję to, mam czarny blat i lacobel w kuchni więc mogę też lampę czyścić
Tu ma być ogród :) 14:02, 20 gru 2015

Do góry
Kacha123 napisał(a)
Choinka cudna, taka elegancka

Ale dlaczego u Ciebie wisi "moja lampa"?

Dziękuję Kasiu, trochę ozdób trzeba będzie dokupić bo przy dużej choince trochę ich potrzeba.
A lampa podobna, ale jednak inna bo ma 3 żarówki, a nie kryształki jak Ty planujesz, to jest Azzardo Cosmo Black
Tu ma być ogród :) 13:59, 20 gru 2015

Do góry
ren133 napisał(a)
Widzę, że już przygotowałaś dom na Święta Piękne wszystko ... choinka, ozdoby betonowe ... i ta lampa cuuudna
Teraz pewnie pozostało tylko zadbać o coś dla ciała ... a dokładnie podniebienia

Pozdrawiam

Tu ma być ogród :) 13:55, 20 gru 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Uśmiecham się w tym roku na widok każdej sosenki Świetnie u Ciebie wygląda!

jeszcze tylko czekamy na Twoją
Tu ma być ogród :) 13:51, 20 gru 2015

Do góry
frezja napisał(a)

)

lampa piękna i widać łatwa w utrzymaniu...moje kule z czystego szkła,tragedia z ich utrzymaniem w czystości..elektryzują się,czy jaki czort

myślę, że będzie ok, ale to się dopiero okaże.
Ogród tworzony z pasją 13:43, 20 gru 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)

To zdjęcie jest zrobione u Kapiasa, tylko tego lata mebelki były różowe - mam zdjęcie z tego miejsca
Dziś już zagłosowowałam, jak klip wyświetla się jako 3 to znaczy, że to miejsce cały czas zajmujecie?
Nawet mój eM głosuje, pooglądał kilka klipów i stwierdził, że Wasz najlepszy i zrobiony z rozmachem

Dziękuję

Inne teledyski są średnio kreatywne, nawiązuja do prawdziwego teledysku Sarsy
Ogród tworzony z pasją 12:20, 20 gru 2015

Do góry
Karol99 napisał(a)
http://www.polskiekrajobrazy.pl/images/stories/big/110654Ogrod.JPG

Marzy nam się coś takiego

To zdjęcie jest zrobione u Kapiasa, tylko tego lata mebelki były różowe - mam zdjęcie z tego miejsca
Dziś już zagłosowowałam, jak klip wyświetla się jako 3 to znaczy, że to miejsce cały czas zajmujecie?
Nawet mój eM głosuje, pooglądał kilka klipów i stwierdził, że Wasz najlepszy i zrobiony z rozmachem
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies