Oj, wierzę, że znasz dużo ciekawych anegdotek, dzieci są zawsze szczere i mówią czasem więcej niż my rodzice byśmy chcieli
Białej kiełbasy wigilijnej nie znam w ogóle.
Podobnie Edytko jak my..ale białej kiełbasy tzw.wigilijnej nie odrzucę...uwielbiam mam w zanadrzu kilka ciekawych historii z dziećmi przedszkolnymi z gwarą w tle...wtedy nie rozumiałam
Ja też swego czasu brałam pod uwagę modele z kryształkami, ale jednak u mnie te elementy nie pasowałyby do pozostałych lamp, no i właśnie czyszczenie kryształków mnie przerażało, bo co jakiś czas jednak trzeba to robić.
Hahaha! Dopiero jak napisałaś, to porównałam obie i widzę różnicę.
I nie wiem, czy nie zmienię decyzji, odpadnie czyszczenie kryształów. Dziękuję Ci, że pokazałaś tego lampiszona
U mnie dzieci przedszkolne przynoszą na wspólną wigilię..ale jakoś przekonać się nie mogę do tych smaków;śląskie tradycje bardzo żywe i bez tych potraw się nie obejdzie.Z grzeczności troszkę zjadam..
Dziękuję Kasiu, trochę ozdób trzeba będzie dokupić bo przy dużej choince trochę ich potrzeba.
A lampa podobna, ale jednak inna bo ma 3 żarówki, a nie kryształki jak Ty planujesz, to jest Azzardo Cosmo Black
W nocy zrobiłam ciasto na pierniki z połowy porcji, a ponieważ wyjeżdżamy to mam luz w tej kwestii, planuję jedynie zrobić moczkę i makówki ale to już w środę, albo nawet rano w Wigilię, ciekawe czy ktoś się na to skusi bo nikt w rodzinie nie zna tych smaków.
To zdjęcie jest zrobione u Kapiasa, tylko tego lata mebelki były różowe - mam zdjęcie z tego miejsca
Dziś już zagłosowowałam, jak klip wyświetla się jako 3 to znaczy, że to miejsce cały czas zajmujecie?
Nawet mój eM głosuje, pooglądał kilka klipów i stwierdził, że Wasz najlepszy i zrobiony z rozmachem