Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

lindsay80 13:51, 20 gru 2015

frezja napisał(a)

)

lampa piękna i widać łatwa w utrzymaniu...moje kule z czystego szkła,tragedia z ich utrzymaniem w czystości..elektryzują się,czy jaki czort

myślę, że będzie ok, ale to się dopiero okaże.
Kacha123 13:54, 20 gru 2015

Choinka cudna, taka elegancka

Ale dlaczego u Ciebie wisi "moja lampa"?
Sebek 13:55, 20 gru 2015

Czarna lampa... Mam czarne, szkliwione donice i nie nadążam za ich wycieraniem... Ale wyglądają bardzo efektownie - tak jak lampa
lindsay80 13:55, 20 gru 2015

polinka napisał(a)

Uśmiecham się w tym roku na widok każdej sosenki Świetnie u Ciebie wygląda!

jeszcze tylko czekamy na Twoją
lindsay80 13:59, 20 gru 2015

ren133 napisał(a)
Widzę, że już przygotowałaś dom na Święta Piękne wszystko ... choinka, ozdoby betonowe ... i ta lampa cuuudna
Teraz pewnie pozostało tylko zadbać o coś dla ciała ... a dokładnie podniebienia

Pozdrawiam

W nocy zrobiłam ciasto na pierniki z połowy porcji, a ponieważ wyjeżdżamy to mam luz w tej kwestii, planuję jedynie zrobić moczkę i makówki ale to już w środę, albo nawet rano w Wigilię, ciekawe czy ktoś się na to skusi bo nikt w rodzinie nie zna tych smaków.
lindsay80 14:02, 20 gru 2015

Kacha123 napisał(a)
Choinka cudna, taka elegancka

Ale dlaczego u Ciebie wisi "moja lampa"?

Dziękuję Kasiu, trochę ozdób trzeba będzie dokupić bo przy dużej choince trochę ich potrzeba.
A lampa podobna, ale jednak inna bo ma 3 żarówki, a nie kryształki jak Ty planujesz, to jest Azzardo Cosmo Black
lindsay80 14:05, 20 gru 2015

Sebek napisał(a)
Czarna lampa... Mam czarne, szkliwione donice i nie nadążam za ich wycieraniem... Ale wyglądają bardzo efektownie - tak jak lampa

zobaczymy czy będzie przyciągać kurz, ale nawet jeśli to przeboleję to, mam czarny blat i lacobel w kuchni więc mogę też lampę czyścić
frezja 14:13, 20 gru 2015

lindsay80 napisał(a)

W nocy zrobiłam ciasto na pierniki z połowy porcji, a ponieważ wyjeżdżamy to mam luz w tej kwestii, planuję jedynie zrobić moczkę i makówki ale to już w środę, albo nawet rano w Wigilię, ciekawe czy ktoś się na to skusi bo nikt w rodzinie nie zna tych smaków.

U mnie dzieci przedszkolne przynoszą na wspólną wigilię..ale jakoś przekonać się nie mogę do tych smaków;śląskie tradycje bardzo żywe i bez tych potraw się nie obejdzie.Z grzeczności troszkę zjadam..
Kacha123 14:17, 20 gru 2015

lindsay80 napisał(a)

Dziękuję Kasiu, trochę ozdób trzeba będzie dokupić bo przy dużej choince trochę ich potrzeba.
A lampa podobna, ale jednak inna bo ma 3 żarówki, a nie kryształki jak Ty planujesz, to jest Azzardo Cosmo Black

Hahaha! Dopiero jak napisałaś, to porównałam obie i widzę różnicę.
I nie wiem, czy nie zmienię decyzji, odpadnie czyszczenie kryształów. Dziękuję Ci, że pokazałaś tego lampiszona
lindsay80 14:22, 20 gru 2015

frezja napisał(a)

U mnie dzieci przedszkolne przynoszą na wspólną wigilię..ale jakoś przekonać się nie mogę do tych smaków;śląskie tradycje bardzo żywe i bez tych potraw się nie obejdzie.Z grzeczności troszkę zjadam..

My właśnie nie pochodzimy ze Śląska, ale tu mieszkamy od wielu lat i stwierdziłam, że w końcu spróbuję zrobić coś tradycyjnego dla tego regionu.