gdzies utkasz ...albo pomału ususzysz ...sezon dwa porosną a poetem "zdechną bo pies np. obsika" napewno okoliczności ci będą sprzyjać
popełniłaś właśnie podstawowy błąd ogrodnika amatora ...kupiłaś żeby kupić ...bez planu ...tak samo zamówiłaś róże żeby zamówić ...bez planu ....potrzebujesz solidnego projektu ....i wprowadż sobie zakaz kupowania roślin ....kupisz jak będziesz wiedzieć co potrzebujesz i gdzie masz posadzić
Monika masz rację, przydałby sie taki prawdziwy poradnikowy ale też pokazujący ładne zestawienia czy sprawdzone rośliny w dany region Polski.
gardeners' world ogladam na domo
no właśnie miałam ci napisać że ten Twój tytuł to nowszy jego program i nie o planowaniu tylko zmienia ogrody ludziom, oglądam to czasem jak trafię.
mogliby na domo puścić ten jego wcześniejszy program..
dobra działam
czemu nie reprezentacyjna? zdarta z ogrodu Danusi. ona tez ma na froncie rodki, hakone i konwalnika tylko kulki bukszpanowe nie z danicy
edit: serby mam sadzone co 1,5m myslisz ze sie nie zejdą? jak cos to bedę przycinać tak jak mówisz.
pocieszyłaś mnie z tymi serbami jakie sadziłaś 3 lata temu?takie cipki jak moje?one cos koło 60-80cm mają