bo bylysmy z Renią na pierwszysm spotkaniu stowarzyszenia milosnikow roz
na SGGW w Warszawie
najblizsza "rozana impreza" to wlasnie te wasztaty w ogrodzie botanicznym w Powsinie 2.04
Renia mowila ze sie wybiera chyba to koło mnie
pisalam u siebie o tym
kompostownik bedzie w przedogrodku, zupełnie nie w tej planowanej części. a plac zabaw planuję od strony zachodniej, na rysunku to jest na samym dole po prawej stronie. widac mała rabate miskant giganteus i własnie za nią jest plac zabaw.
serby planuje tylko ciąć aby sie zageszczały, forma raczej naturalna.
posta moze nie zignorowałam raczej nie zauwazyłam, gapa ;p
wiesz ta altana bedzie miała tylko zagiel i myslałam zeby boki od slońca zasłonic wlasnie różami bo i ładnie i pachnie. jak jej nie obsadzę to na widoku non toper
Ania to tylko pnace ostatnio domówiłam 14 szt innych i jeszcze mam 4szt hanne
zmiana tytułu chodzi mi po głowie bo pergoli jaka miała byc pierwotnie tez juz nie będzie
ale niewiem czy tak wolno
Mam takie oto pytania (może już były zadawane, ale jak wiesz, spałam snem zimowym ):
1. Czy planujesz gdzieś np. kompostownik, warzywnik, plac zabaw?
2. Czy będziesz cięła serby czy puścisz je wolno?
I jeszcze chciałam zapytać co myślisz o tym żeby nie zasłaniać altany? Bo zignorowałaś mojego super posta sprzed paru stron
Przecież fakt, że kupiłaś już róże jeszcze o niczym nie przesądza
e tam ja na kacu robotna jestem, ostatnio pobalowałam z koleżankami to następnego dnia zanim śniadanie zjadłam to dwie łazienki ogarnęłam eM był w szoku
jazzy hicior!
podoba mi sie to że altana nie jest tak mocno wcisnieta w róg, czyli róże maja słońce
i nadal jest ten rewelacyjny srodek Ani
brzozy chcialam dać przy tarasie ale tam rzeczywiscie az sie prosi tez o drzewa a brzozy by tą rabate rozjaśniły bo jak urosna serby to zrobi sie cieniście
powoli wychodzimy na prostą kochane, w piątek pijemy!
napewno przesuwając altane w lewo zrobi mi się kłopotliwy do obsadzenia lewy róg..
z róż na pergoli nie chce rezygnować
Kamila nie myślałam o kancikach, raczej o tym że trawa tak się nie zniszczy, nie lubię "ścieżek"
mam pytanie doprecyzowujące do Ani te rabaty środkowe mają byc takie nie połączone z tymi bocznymi?dokładnie jak na rysunku?