Chodzi mi po głowie szaro-czarno-biała a miałam ecru z rudym
Spotkanie? ... było sympatycznie ... przytargałam katalog z rododendronami ... i 7szt róży New Dawn
Ma być biało-srebrna, może jak znajdę jakieś fajne bombki to dodam akcent bladego różu.
Podczytywałam o Waszym dzisiejszym spotkaniu u Karoliny a z zakupów Ty co przytargałaś?
Dopiero odkrywam, że rzeczy, które dotychczas mnie nie interesowały, typu druciki, żyłki, różne kleje i tym podobne teraz bardzo mi się przydają
Niedługo pewnie wkroczę na ten poziom wtajemniczenia, że zacznę się cieszyć z wszystkich przyrządów, które kiedyś kupił mój eM, twierdząc, że kiedyś się przydadzą, a ja wtedy kiwałam głową z politowaniem
tak zrobię, tylko się boję, że spierniczę w ubiegłym roku z takich gałązek zrobiłam sobie kulki i pomalowałam na biało i efekt był średni,farbę rozrobiłam z wodą i w wiadrze kulkę obkręcałam ale teraz chyba gęściejszą farbą i pędzlem pomaluję
Rozumiem..dodatkowo płaciłaś za konsultację;raczej na pomyłkę nie ma miejsca..3 epizody dość poważnie wyglądające..i kilka lat z tym nic nie robiłam;moja lekarka tylko stwierdziła,że lek przeciw uczuleniowy mam nosić z sobą w torebce..;wydoroślałam jednak w tym temacie i ruszam ostro dopóki nic się poważnego nie dzieje.