Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lindsay80"

Na Łowieckiej 00:36, 05 gru 2015

Do góry
Pięknie wyszło, gdybyś nie napisała o tych zaciskach to bym nawet nie zauważyła.
Typografia ogrodu 00:32, 05 gru 2015

Do góry
inag napisał(a)

Jeszcze nie. Podobno nie było. Mam pytać za tydzień i aż się boję tam zajechać żeby z czymś nie wyjść Chciałam nawet porobić zdjęcia tego miejsca żeby Ci pokazać ale jakoś tak chyba głupio by to wyglądało. Wyobraź sobie, ze jak tam zajechałam to akurat tworzył się olbrzymi wianek z dziesiątek różnej wielkości bombek w kolorach: biel - serbro- blady, pudrowy róż i czerń. Jedne były z połyskiem inne całkowicie matowe. No oniemiałam jak to zobaczyłam a jeszcze bardziej jak spytałam o cenę: 450zł (!!!). Było to realizowane pod konkretne zamówienie. O innych dekoracjach i ich cenach nawet nie wspominam...

Dokładnie w takich kolorach jak będzie mój wianek do salonu, mój na pewno nie będzie taki okazały, ale też znacznie taniej wyjdzie
Tu ma być ogród :) 23:49, 04 gru 2015

Do góry
frezja napisał(a)
Mam dośc silną wolę i potrafię sobie odmówić Skosztowałam tylko jedną sztukę...gdyż obserwuję swój organizm pod kątem glutenu.Miałam epizody,które mogą świadczyć o alergii pokarmowej a lekarze...szkoda gadać.

Możesz zrobić test Food Detective, powinien sporo wyjaśnić i zaoszczędzić czasu i pieniędzy na kolejnych lekarzy.
Ja robiłam i też mam nietolerancję kilku produktów, które cięzko wyeliminować z codziennej diety.
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 23:07, 04 gru 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)
super bombeczki, może i my spróbujemy, mała ma dużo takich dziurkaczy, szkoda tylko, że żadnego świątecznego wzoru nie mamy.

Edytko spróbuj tych, które masz ... naprawdę prosta sprawa a daje dużo satysfakcji ... ja zrobiłam jeszcze czarną i szarą a córcia pomarańczową ... na resztę kul przygotowałam włóczkę żeby było milutko
Tu ma być ogród :) 22:17, 04 gru 2015

Do góry
Kusisz tymi ciastkami Ewa, jak tu dodatkowe kilogramy zrzucać jak już myśli krążą wokół pierniczków, ciasteczek, makówek i innych świątecznych przysmaków?
Typografia ogrodu 19:57, 04 gru 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Cóż powiedzieć - extra!
Wizję, że to będzie strzał w 10 miałaś jak najbardziej słuszną!
Ale i stary niczego sobie, w moim rodzinnym domu na strychu stoi podobny tylko prostokątny z lekko zaokrąglonymi naroznikami, jeśli tylko by go odnowić to byłby super.

A i chciałam powiedzieć, że przesyłka dziś do mnie dotarła - dziękuję serdecznie za zawartość i że w natłoku przedświątecznych spraw Ci się chciało - ściskam!

Stol dosc popularniy ale u nas jak kwiatek do kozucha....
Stol mysle ze gra z cala reszta:bialymi schodami,biala lampa... kiedys stopnie chce jeszcze tak pobielic.
Renifer cos powoli galopowal ale wazne ze dotarl.nie wycinalam go by by mogl sie podrzec.jak go wytniej to przyklej do sklejki tasma malarska w kilku miejscach i raz dwa odrysujesz. Cala przyjemnosc po mojej stronie
Typografia ogrodu 19:30, 04 gru 2015

Do góry
Cóż powiedzieć - extra!
Wizję, że to będzie strzał w 10 miałaś jak najbardziej słuszną!
Ale i stary niczego sobie, w moim rodzinnym domu na strychu stoi podobny tylko prostokątny z lekko zaokrąglonymi naroznikami, jeśli tylko by go odnowić to byłby super.

A i chciałam powiedzieć, że przesyłka dziś do mnie dotarła - dziękuję serdecznie za zawartość i że w natłoku przedświątecznych spraw Ci się chciało - ściskam!
Tu ma być ogród :) 14:56, 04 gru 2015

Do góry
frezja napisał(a)
Piękne wianki wyszły z Twoich rąk...delikatne takie i pasujące do dowolnego wnętrza.
Kupiłam słomiany podkład taki na 50 cm i teraz myślę,co z niego fajnego stworzyć..

Podkład wielki, te moje słomiane mają 40 cm średnicy.
Myśl Ewa, ale po tym jak pokazałaś swoje wypieki, to jestem pewna, że stworzysz coś pięknego.

A ja wczoraj kupiłam duże foremki gwiazdki i będę robić takie choinki jak pokazałaś.
Tu ma być ogród :) 14:53, 04 gru 2015

Do góry
Efffa napisał(a)
jej Edyta te wianki naprawde fajne, to teraz to ja mojego napewno nie pokaże ha ha

jakoś Ci nie wierze, jak go tu oficjalnie nie pokażesz, to na kawę się do Ciebię wparuję i już wyjścia nie będziesz miala
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 14:38, 04 gru 2015

Do góry
ślicznie wygląda ogród, dużą rolę odgrywa ogrodzenie na tych nowych zdjęciach, takie dopełnienie całości!
Jakby co to ja nasion stipy nazbierałam.
Typografia ogrodu 14:32, 04 gru 2015

Do góry
na pewno będzie fajnie, w końcu Ty jesteś wizjerka!
A jeśli chodzi o westwing to słyszałam takie same opinie - choć sama nic nie kupowałam.
Doświadczalnia bylinowo-różana 14:26, 04 gru 2015

Do góry
Anda napisał(a)
Zapozyczone z Ogrodka Iwony, a wstawione przez lindsay80

Matematyka nie musi być taka straszna

Abym mogla corci pokazac, jak dojdzie do tego etapu

aż sobie wydrukowałam na ściągawkę, ale mi to jeszcze ze 2 lata nie będzie potrzebne
Tu ma być ogród :) 14:17, 04 gru 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Edzia macham do ciebie w złotej bombce wianki pierwsza klasa.

odmachowuję, w oczekiwaniu na relację pt. "wyczekiwany stół"
Tu ma być ogród :) 14:15, 04 gru 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Subtelne wianuszki, takie jak lubię Brawo Ty!

Strasznie wysoki poziom jest w tym roku dekoracji świątecznych na O.aż strach pokazywać własne dekoracje

Dziękuję
Może to trochę dlatego, że dostęp do gadżetów dekoracyjnych coraz większy - ja dopiero w tym roku odkryłam giełdę kwiatową, w sezonie jako miejsce zakupu roślin, a teraz wszelakich dekoracji. I pomyśleć, że mam to miejsce 20 km od domu, a wcześniej tam nie zaglądałam.
Tu ma być ogród :) 14:03, 04 gru 2015

Do góry
Zbiorowo dziękuję za te pochwały. Pierwszy wianek pójdzie w ręce bratowej już w niedzielę, bo spotykamy się na rodzinnym strojeniu pierników u mnie, mam nadzieję, że jej się spodoba

Renia, pokazałam Wasze bombki mojej sześciolatce i już jedna styropianowa bombeczka gotowa
Tu ma być ogród :) 13:53, 04 gru 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Wianki na prezenty - dla siebie jeszcze nie zrobiłam

Subtelne wianuszki, takie jak lubię Brawo Ty!

Strasznie wysoki poziom jest w tym roku dekoracji świątecznych na O.aż strach pokazywać własne dekoracje
Tu ma być ogród :) 13:33, 04 gru 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Mój pierwszy wianek

wszystkie ładne, ale ten mój ulubiony
Tu ma być ogród :) 13:08, 04 gru 2015

Do góry
ren133 napisał(a)
Podbijam pytanie o wianki

Wianki na prezenty - dla siebie jeszcze nie zrobiłam

Doświadczalnia bylinowo-różana 12:59, 04 gru 2015

Do góry
Zapozyczone z Ogrodka Iwony, a wstawione przez lindsay80

Matematyka nie musi być taka straszna

Abym mogla corci pokazac, jak dojdzie do tego etapu

Ogródek Iwony 12:53, 04 gru 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Przegigant!

A propos tematu - matematyka nie musi być taka straszna

Super Zapozycze do swojego watku. Jak corka do tego dojdzie w szkole, to bedzie jej latwiej wytlumaczyc
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies