Możesz zrobić test Food Detective, powinien sporo wyjaśnić i zaoszczędzić czasu i pieniędzy na kolejnych lekarzy.
Ja robiłam i też mam nietolerancję kilku produktów, które cięzko wyeliminować z codziennej diety.
Edytko spróbuj tych, które masz ... naprawdę prosta sprawa a daje dużo satysfakcji ... ja zrobiłam jeszcze czarną i szarą a córcia pomarańczową ... na resztę kul przygotowałam włóczkę żeby było milutko
Kusisz tymi ciastkami Ewa, jak tu dodatkowe kilogramy zrzucać jak już myśli krążą wokół pierniczków, ciasteczek, makówek i innych świątecznych przysmaków?
Stol dosc popularniy ale u nas jak kwiatek do kozucha....
Stol mysle ze gra z cala reszta:bialymi schodami,biala lampa... kiedys stopnie chce jeszcze tak pobielic.
Renifer cos powoli galopowal ale wazne ze dotarl.nie wycinalam go by by mogl sie podrzec.jak go wytniej to przyklej do sklejki tasma malarska w kilku miejscach i raz dwa odrysujesz. Cala przyjemnosc po mojej stronie
Cóż powiedzieć - extra!
Wizję, że to będzie strzał w 10 miałaś jak najbardziej słuszną!
Ale i stary niczego sobie, w moim rodzinnym domu na strychu stoi podobny tylko prostokątny z lekko zaokrąglonymi naroznikami, jeśli tylko by go odnowić to byłby super.
A i chciałam powiedzieć, że przesyłka dziś do mnie dotarła - dziękuję serdecznie za zawartość i że w natłoku przedświątecznych spraw Ci się chciało - ściskam!
Dziękuję
Może to trochę dlatego, że dostęp do gadżetów dekoracyjnych coraz większy - ja dopiero w tym roku odkryłam giełdę kwiatową, w sezonie jako miejsce zakupu roślin, a teraz wszelakich dekoracji. I pomyśleć, że mam to miejsce 20 km od domu, a wcześniej tam nie zaglądałam.
Zbiorowo dziękuję za te pochwały. Pierwszy wianek pójdzie w ręce bratowej już w niedzielę, bo spotykamy się na rodzinnym strojeniu pierników u mnie, mam nadzieję, że jej się spodoba
Renia, pokazałam Wasze bombki mojej sześciolatce i już jedna styropianowa bombeczka gotowa