Nie nie dzwonilam bo zdobylam kilka ofert niedaleko mnie.tych za 600 juz nie ma a to i tak byla przesada ale za 120 i to z pewnej szkolki,od producenta,5 km ode mnie.ale jakby cos bede dzwonic.dzieki
Skromna jak zwykle Rabaty rodzące się w bólach? może będą najbardziej cieszyć? A ja myślałam, że rekord to pobiłaś Ty przy rabacie z moliniami (nawet pogubiłam się tam w którymś momencie)?
Dziękuję bardzo za pomoc
Podziękowania kieruję do Wszystkich, którzy pomagali mi i wspierali przy projektowaniu tej rabaty
No i ja się cieszę, że mi szlaki przetarłaś, podczytuję i staram się najważniejsze wyciągnąć z tej dyskusji u Ciebie
A ja się wkęciłam w tematy domowe - po różnych zwrotach akcji w końcu zamówiłam dziś drzwi do przedpokoju i garderoby, we wtorek chyba będzie montaż szkła na panel tv.
Kolejny tydzień zapowiada się balowo w przedszkolu (w weekend będę robić strój ślimaka) a w przyszła sobotę urodziny Mileny i grupa dzieciaków w domu - będzie się działo
Jesli bede kompetentna to chetnie.
Z moich tylow tez sie ciesze
Fajnie ze Magnolia u Ciebie.
Twoja rabata rodzi sie w bolach jak.moja ale efekt bedzie na pewno super. Ale Twoja rabata zapisze sie chyba w histori forum jako najdluzej omawiana bedzie za to perfect