Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

lindsay80 20:44, 28 sty 2016

ren133 napisał(a)
A ja kupiłam sobie 2szt ciemierników oczywiście w B
Pozdrawiam Edytko
Jak tam plany ściankowe? Myślałam, że nauczę się niejednego na ten temat od Ciebie a tu przyszło mi pierwszej szlaki przecierać
Buziaki

No i ja się cieszę, że mi szlaki przetarłaś, podczytuję i staram się najważniejsze wyciągnąć z tej dyskusji u Ciebie

A ja się wkęciłam w tematy domowe - po różnych zwrotach akcji w końcu zamówiłam dziś drzwi do przedpokoju i garderoby, we wtorek chyba będzie montaż szkła na panel tv.
Kolejny tydzień zapowiada się balowo w przedszkolu (w weekend będę robić strój ślimaka) a w przyszła sobotę urodziny Mileny i grupa dzieciaków w domu - będzie się działo
lindsay80 20:46, 28 sty 2016

nawigatorka napisał(a)
Ja tez o od czterech dni sa na dworze i zyja

ja też się zaciemiernikuję tej wiosny jeszcze
polinka 21:12, 28 sty 2016

lindsay80 napisał(a)

ja też się zaciemiernikuję tej wiosny jeszcze

Kurcze, coś nie mogę się przekonać do tych ciemierników
ren133 21:54, 28 sty 2016

lindsay80 napisał(a)

No i ja się cieszę, że mi szlaki przetarłaś, podczytuję i staram się najważniejsze wyciągnąć z tej dyskusji u Ciebie

A ja się wkęciłam w tematy domowe - po różnych zwrotach akcji w końcu zamówiłam dziś drzwi do przedpokoju i garderoby, we wtorek chyba będzie montaż szkła na panel tv.
Kolejny tydzień zapowiada się balowo w przedszkolu (w weekend będę robić strój ślimaka) a w przyszła sobotę urodziny Mileny i grupa dzieciaków w domu - będzie się działo

Ooo to dzieje się i będzie się działo ... Zdjęcia będą? ma się rozumieć
ren133 10:02, 29 sty 2016

Edytko
Jakiś czas temu podsyłałaś mi linka w sprawie donic na taras Kupiłaś je już czy dopiero się zastanawiasz? Nie wiem na jakie się zdecydować Czy pójść w białe czy jednak szare a może grafitowe? Trzeba to dobrze przemyśleć bo tanie nie są
lindsay80 11:11, 29 sty 2016

ren133 napisał(a)

Ooo to dzieje się i będzie się działo ... Zdjęcia będą? ma się rozumieć

te rzeczy to jeszcze spady z 2015, ktore niestety przeszły na teraz, ale najważniejsze, że bedzie zrobione

Wiosna dzisiaj u mnie, słońce zagląda do okien, ale nocą był przymrozek.

Wczoraj nawet pomierzyłam wszystko na tej rabacie, gdzie ma być ścianka wodna, ale jeśli teraz to wrzucę tutaj to przepadnę, a w tym tygodniu nie mam zupełnie czasu żeby wsiąknąć przy kompie
lindsay80 11:28, 29 sty 2016

ren133 napisał(a)
Edytko
Jakiś czas temu podsyłałaś mi linka w sprawie donic na taras Kupiłaś je już czy dopiero się zastanawiasz? Nie wiem na jakie się zdecydować Czy pójść w białe czy jednak szare a może grafitowe? Trzeba to dobrze przemyśleć bo tanie nie są

Renia, część zakupów donicowych poczynione, reszta w marcu, bo czekam aż przywiozą mi właściwy odcień.

Kupiłam donice z serii Fiberglass, u mnie będą w salonie, ale generalnie one są przeznaczone na zewnątrz.

Na tarasie bede miec te z płyt warstwowych obitych blachą.

Nie pokazywałam wcześniej, tak się prezentują te moje.

lindsay80 11:51, 29 sty 2016

polinka napisał(a)

Kurcze, coś nie mogę się przekonać do tych ciemierników

mi te pełne podobają się najbardziej, drogie są więc powolutku sobie ich kolekcję będę tworzyć.
Sebek 11:52, 29 sty 2016

Piękne!
leon60 11:54, 29 sty 2016

świetne donice