Tak Kaska to ta nazwa tak mowil mily pan mlody ogrodnik tylko ja z wrazenia ....zas tylko patrzyłam na niego , wspomniał zeby chowac do garazu skad on wiedział, ze mam garaz? Hihi buziolki sobotnie
a czy ona ma szanse przezimować? też widziałam je w kilku miejscach ale na razie nie zdecydowałam się na zakup choć muszę przyznać, że mnie bardzo kuszą
Ok dzieki Kasiu .....a Twoje bidy dodam z tego samego miejsca sa ....... Pamietam jak kupowałas .... Zreszta moja jedna cudna wielka cisowa kulka tez w zeszłym roku przechodziła kryzys w tym roku cudna jest ....tez tam kupowana .....
Moje bidy przeżyły i puszczają pełno nowych przyrostów, to i Twoje się zagęszczą, nie martw się. Sprawdzaj tylko, czy nie mają miseczników, bo to plaga.
Jolu, kiedyś łatwiej kupowałam roślinki. Przychodziłam, podobała mi się, zabierałam do domu i potem zastanawiałam się, gdzie ją posadzić. Ale to były czasy przed ogrodowiskiem
U mnie nie tak łatwo z posadzeniem - na miejscu docelowym rosną inne i trzeba je najpierw wykopać Żeby je wykopać, to trzeba dla nich znaleźć inne miejsce. A tam pewnie też coś rośnie do wykopania itd.
Takie ogrodowe domino