Monika dzięki jeszcze raz, zabawa mnie czeka na całego. chyba wieczorem to ogarnę bo w ciągu dnia tak na dłuższa chwile dla siebie to mi Nataszka nie pozwala
Dodam w temacie fiskarsów - baaardzo jestem z nich zadowolona. Szpadel ostatnio w casto kupowałam... Ceny o wiele niższe niż w regionalnych ogrodniczych u mnie Jeśli oczywiście mają taki asortyment
eeeeeeee nie ja myslałam ze Kasia o gardenii pisze...nie myślę dzisiaj, wzięłam sie za sianie i zrezygnowałam bo sie boje i taka jakaś rozkojarzona jestem
wiesz on się strasznie zraził jak trawnik robiliśmy, dwa tygodnie urlopu w polu się męczył.. teraz będę go prosić tylko o przekopywanie konkretnych kawałków trawnika pod rabaty resztę ja będę robić, muszę go oszczędzać
oj to coś czuję że chłopak mocno przyszłościowy chyba? będą z tego dzieci
Zobaczysz, jeden lub dwa sezony i tak będzie wciągnięty, że razem z tobą będzie planował rabaty. U mnie cała rodzina się wciągnęła w ogród. Mój chłopak to zna już nawet odmiany hortensji i pomaga mi w planowaniu i realizacji ogrodu.
Aguś szybko musiałam decyzję podjąć bo składałyśmy zamówienie na róże w parę osób
Ewa ważne żeby zakwitły, jak eM zobaczy efekty mojego codziennego wkurzającego go siedzenia na ogrodowisku to może będzie bardziej zaangażowany..