Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

Ogrodowy powrót do dzieciństwa.

polinka 23:17, 08 lut 2016

siakowa napisał(a)
Kochana no teraz to się zalogowalam drugimi raz gratulacje i kolejnych tysięcy w takim wykonaniu !!!

Przeczytałam kolejnych tysięcy w kopaniu Myślę sobie, zwariowała dziewczyna, takie męczarnie przez kolejne miesiące

Dziękuję i kolorowych snów

leon60 23:17, 08 lut 2016

Sama nie wiem co Ci radzić.. płotek pewno będzie w podobnym stylu jak ogrodzenie więc brąz pasuje
polinka 23:18, 08 lut 2016

lindsay80 napisał(a)
Gratki Polinko, niech się spełnią wszystkiego marzenia ogrodowe i nie tylko!

Podszkoliłam się o opryskach i cięciu traw

Dużo bałaganu po cięciu nożycami. Sekator lepszy do mniejszych traw

Niech się spełnią! Dzięki
polinka 23:22, 08 lut 2016

leon60 napisał(a)
Sama nie wiem co Ci radzić.. płotek pewno będzie w podobnym stylu jak ogrodzenie więc brąz pasuje

Tak, prawie taki sam, tylko bez szarych metalowych elementów.

Wiesz Ola ja chyba sama sobie chciałam udowodnić, że na siłę gdzieś wcisnę ten szary A to przecież nie o to chodzi... pomogłaś mi dzisiaj bardzo dużo, chyba potrzebowałam potwierdzenia, że eM dobrze to wymyślił
MirellaB 23:39, 08 lut 2016

Poli wszystko obejrzałam Super
anna_t 08:17, 09 lut 2016

polinka napisał(a)

Aniu, nie ma co się oszukiwać Ogród w tym momencie nie powala Ale nie mogłam już wytrzymać tego bałaganu jaki powodowały fruwające trawy. Teraz przynajmniej jest czyściej

wydaje mi sie ze prawdziwy miłośnik ogrodnictwa urok znajdzie w każdej odsłonie ogrodu
a Ty widać ze kochasz tą robotę
anna_t 08:27, 09 lut 2016

ach i gratulacje na tysiaka
Kuba 08:37, 09 lut 2016

Cześć
Z zaciekawieniem przeczytałam Twoją relację z ogrodu aż przegapiłam tysiączka- wielkie gratulacje Cie się należą za pasję i pracowitość
Też już powoli mam zamiar wyruszać do ogrodu i prawdę mówiąc nie wiem od czego zacząć
Zastanawiam się czy pryskać miedzianem, nigdy tego nie robiłam, jego działanie z tego co czytałam jest wszechstronne ale i dosyć mętne jak dla mnie- przeciwgrzybicze i przeciwbakteryjne, ale jak naprawdę działa nie wiadomo- z grzybami mam u siebie problem, o bakteriach nic nie wiem. Mazan pewnie by napisał żeby pryskać interwencyjnie a nie zapobiegawczo; jeśli dobrze przeczytałam prysnęłaś na graby i bukszpany, będziesz teraz już cięła graby czy jeszcze czekasz?
ewa004 09:58, 09 lut 2016

I u mnie czerwony dach, i białe okna i brązowe drzwi i wisienka na torcie pinia na bramie
Ale ja zrobię elewacje bardzo ale to bardzo jasno szarą, i płot przemaluje na szaro i wszystko co już będę musiała dołożyć czyli np rynny też myślałam szare.
Nie wiem czy dobrze kombinuje...
leon60 11:41, 09 lut 2016

Melduję wiosnę na Podkarpaciu