hej, jeśli mogę coś doradzić, to pomiędzy róże coś innego daj, stipy będą słabo rosnąć zacienione przez róże. Ja mam kocimiętkę, nieźle wygląda i załatwia chwasty w zarodku - nie trzeba pielić różanki - rozrasta się na tyle szybko że nie mają szans. pozdrawiam
napewno oba sklepy są wyjatkowo dobrze zaopatrzone zwłaszcza w austinki, które tak mi sie podobają. jakość sadzonek mam nadzieję że szybko sprawdzę ceny też konkretne ale co zrobisz
a takie pojedyncze zachciewajki mi sie plączą
Jestem ciekawa wiosennych golasków z F. - kupowałam u nich golaski ale jesienią, potem tylko w doniczkach.
tak an 100% nie..przyjdą róże to będę tworzyć, przyjmuje zasadę niższe na pierwszy plan, im wyższe tym dalej i tyle. pomiędzy stipy powtykam, w plecy cos jeszcze muszę zdecydować.
Słońce jest tam do wieczora. To może zamiast tui Danica dać tam Kosodrzewinę 4/5 szt, myślałam też o berberysie Maria, ale wtedy co zamiast cyprysików bo też są żółte? A może zamienić i dać tam berberysy Red Rocket, sama już nie wiem
Ale nie tyle kamienie trzymaja napor w panelach gabionowych co fundanent. Same panele gabionowe maja ok 20-30 cm glebokosci a to mało.mam nie jeden mur oporowy.takze taki ktory sie pochylil pod naporem ziemu jedynie szwrokiej na 50 cm.poza tym producenci cienkuch panelu zalszuja używania ich jako murów oporowych