Jestem ale o czym tu pisać...ogród widzę 5 min. rano i 10 min. wieczorem... Wczoraj po deszczu zrobiłam szybki spacer i wszystko już na wierzchu! Proso zieloniutkie, powojnik ma już z 50 cm, szałwia rośnie, hosty w wielkich liściach, buczek całkowicie rozwinięty! Tylko ML jakoś słabo startują...
Poliś gdzieś Ty? Komputer Ci zabrali?
Dzięki
Busy tydzień temu kupiłam nowe nabytki i cięłam. Czy dobrze? Nie wiem...
Piękne listki masz juz na drzewach a przystojniaka podetnij bez żalu . bedzie jeszcze przystojniejszy. Pozdrówka zostawiam.
poranna wycieczka do średziny była całkiem udana, Polinka jeszcze raz dziękuję za kontakt to są moje piłeczki na nóżce a to zuchy Kamili- mam nadzieję że się spodobają
Jakby miała ogród z gumy to i u mnie zagościłaby brązowa trawka Dobrze Marta pisze, wszystko robisz z takim spokojem, że ja np. bardzo Ci zazdroszczę tego opanowania i konsekwencji.
Justyś, profile alum. ma u siebie Kasia i z tego co pisała niczym ich nie przytwierdzała https://www.ogrodowisko.pl/watek/5597-a-czasem-nie-na-temat?page=2 U mnie dopiero będą i eM. będzie myślał nad jakimiś gwozdzikami do nich
Ostatni tydzień był ciepły, powinna się ruszyć...Moją nawet 5-6 razy dziennie zraszam...nasiona powinny być cały czas wilgotne. Może teraz po deszczu pójdzie do góry
Podlewasz trawę kilka razy dziennie? Moja 5 dni po posianiu zaczęła wschodzić.
U nas już pada
Z dnia na dzień coraz piękniej Kasiu- czuć Twoją wielką energię i radość z jaką tworzysz ogród! Bardzo mi się podoba
Podziwiam cierpliwość eMa. Rabata berberysowa piękna, idealne zestawienie Miłego weekendu
I cóż tu napisać...już można wzdychać do Twojej altany bo wiadomo, że będziemy szczęki zbierać z podłogi
Bogdziu z zapartym tchem przeczytałam opowieść o zdobyciu magnolki. Gratuluję z całego serducha, piękne wyróżnienie
Jeśli dobrze pamiętam to Nigry podcina się w czerwcu Twoja dopiero co posadzona, po szoku jaki przeżyła musi dojść do siebie i nie wydaje mi się aby coś złego się z nią działo.
Obejrzałam rabatkę hortensjową i bardzo do gustu mi przypadła... chyba będziesz musiała przyjechać do mnie i pomóc mi troszkę minimalizmu w moim lesie wprowadzić przystojniak też całkiem całkiem - takiego na pewno bym w aucie upchała